Популярні новини

Останні новини

Як оформити субсидію, не виходячи з дому: швидка інструкція

Обмеження на дорогах та посилений прикордонний контроль: до чого готуватися у листопаді

Ідеальне тісто для чебуреків: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт

Що потрібно знати під час вибору пральної машини

В Україні різко погіршиться погода: посилиться вітер та засніжить, новий прогноз

За лічені хвилини: Міноборони готує нововвведення для мобілізації

Коли День святого Миколая у 2024 році: головні традиції та заборони

Експерти передбачають збільшення цін на оренду землі до 50%

Пенсіонерам допоможуть у листопаді: скільки доплатять

Паста Амосова: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної та корисної суміші

Українцям обіцяють кінець пенсійної несправделивості: коли у стареньких поважчають гаманці

Трансформація чекає на всіх: як Плутон вплине на життя Скорпіонів та Водоліїв

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 5 листопада: напруга у стосунках та час для планування фінансів

Що заборонено купувати 5 листопада і кому потрібно розкидати монети сьогодні: прикмети та заборони на Іони

Яблочно-морковные сырники, которые не нужно жарить: рецепт для вкусного и полезного завтрака

Поділитися сюжетом
Яблочно-морковные сырники, которые не нужно жарить: рецепт для вкусного и полезного завтрака

Сырники обычно подают на завтрак и в ресторанах, и дома. При этом у каждого есть свой особенный рецепт, который не меняется годами.

Если вы еще не нашли или не придумали свой, обратите внимание на эти яблочно-морковные сырники.

Сырники с кокосовой стружкой в ​​духовке. Фото: скрин Ютуб

Сырники с яблоком и морковью даже вкуснее обычных, и пользы вы получите вдвое больше. Секрет этого рецепта также в том, что их не нужно жарить, стоя у плиты лишнее время, а просто запечь в духовке.

Какие ингредиенты понадобятся:

  • 250 гр творога
  • 4 ст. л. манки
  • 2 яичных белка
  • 2 яблока
  • 1 морковь
  • 2 ст. л. сахара
  • 1 щепотка корицы

Способ приготовления необычных сырников:

Почистить морковь и яблоки, натереть их на грубой терке и перемешать. Добавить творог и сухую манку, перемешать. Добавить корицу и сахар, перемешать.

Яичные белки взбить в пену и добавить в творожную массу. Добавлять пену в 2-3 захода.

Застелить противень пергаментной бумагой. Сформировать из творожной массы сырники. Выпекать при температуре 180 градусов в течение 25-30 минут до золотистого цвета. Готовые сырники полейте сметанкой или любимым вареньем, а после подавайте на стол. Близкие точно оценят такой завтрак.

Яблочно-морковные сырники, фото 1000.menu

Ранее мы сообщали про тыквенный манник в лимонном сиропе: рецепт без муки и яиц для сладкоежек.