Популярні новини

Останні новини

Освіта після 9 класу: які професії обирають українські учні

Що не можна робити жінкам 6 листопада і навіщо макати пальці в мак: прикмети та заборони на Павла та Клавдії

Гороскоп на 6 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для важливих рішень

Як не війна, так знищення Всесвіту: "правнук Ванги" з Болгарії розповів, що на Землі залишаться лише тварини

Як приготувати смачний плов: шеф кухар дав найпростіший рецепт

Як швидко виростити зелену цибулю на підвіконні: корисні поради від садівників

Яскравий та смачний рецепт від зірки "Мастер Шеф": готуємо равіолі з качкою

Чим підживити землю в листопаді: найкращі варіанти садівників

Warner Bros. планує повернути "Гру престолів" у вигляді фільму: що чекати фанатам

Чим підгодувати кімнатні рослини у листопаді: цвістітимуть і радуватимуть

Харчування довело хлопця до сліпоти: як це сталося

Нічого не було: українці кладуть гроші на рахунок, але в ПриватБанку їх гублять та шукають місяцями

Делікатес за копійки: зірки "Мастер Шеф" показали, як смачно приготувати курячі голови

Пиво допоможе з ідеальним газоном: пити не доведеться

Посадові оклади понад 100 тисяч гривень: економіст розповів про зарплатні "маніпуляції" чиновників

Деликатес за копейки: звезды "Мастер Шеф" показали, как вкусно приготовить куриные головы

Поділитися сюжетом
Деликатес за копейки: звезды "Мастер Шеф" показали, как вкусно приготовить куриные головы

Участники кулинарного шоу "Мастер Шеф" Артем Горбенко и Любовь Канивец показали, как просто и вкусно можно приготовить куриные головы Гунбао (по-китайски).

Главная вкусность в куриных головах – это мозги, а с таким соусом блюдо получится очень вкусным.

Для этого рецепта звезды "Мастер Шеф" использовали:

  • куриные головы – 12 шт.
  • перец болгарский – 1 шт.
  • зеленый лук – маленький пучок
  • чеснок – 3 зуб.
  • имбирь – 15 г
  • арахис – 100 г
  • перец чили – 5 г
  • кунжут – 25 г
  • соль – 5 г
  • сахар – 30 г
  • соевый соус – 40 г
  • соевый соус темный – 10 г
  • куриный бульон - 100 мл
  • бодян - 3 г
  • фенхель – 5 г

Сначала звезды "Мастер Шеф" зачищают, обжигают куриные головы и отваривают их.

Болгарский перец нарезаем соломкой, зеленый лук на достаточно длинные кусочки, чеснок, имбирь и чили – мелко.

Вареные куриные головы звезды "Мастер Шеф" обжаривают на растительном масле со всех сторон. Обжаренные головы убираем из казана или сковороды.

В сухом казане прогреваем арахис, кунжут и специи, чтобы они раскрыли свой аромат. Добавляем сладкий перец, чили, чеснок, имбирь, соль и продолжаем жарить. Вливаем соевый соус, добавляем сахар и перемешиваем.

Далее звезды "Мастер Шеф" вливают куриный бульон и тушат соус примерно 5 минут. Возвращаем обжаренные головы в казан, перемешиваем и готовим еще 15-20 минут. В конце добавляем зеленый лук.

"Как есть этот деликатес? Снимаете черепушку и высасываете мозги", – объяснил участник "Мастер Шеф".