Популярні новини

Останні новини

Австралія передасть Україні 14 високошвидкісних морських катерів

Забудьте про ці макарони назавжди: який вид краще не вживати, якщо здоров'я дороге

Жінок готують до мобілізації: "Без них чекає окупація"

Жінка хотіла скасувати іпотеку, але Ощадбанк не дозволив: справа дійшла до суду

Використали безпілотники, ракети та КАБи: Повітряні сили розповіли про оборону неба

На Донеччині для перекидання зброї та боєприпасів росіяни використовують цивільні фури - партизани

Кремль намагається дискредитувати перемогу президентки Молдови Санду

Гроші є, а обіцяного немає: українці напали на "Нафтогаз" - сума, як і раніше, висока

Кому не потрібно проходити ВЛК під час мобілізації в Україні: з'явився перелік категорій

У Грузії скасують результати парламентських виборів на 30 дільницях через порушення

Поспішайте до морозів: важливі справи на городі і в саду на початок листопада

КНДР запустила щонайменше 7 балістичних ракет у бік Японії

Ціни посилять тиск на гаманці: продукти почнуть дорожчати ще активніше

ЗСУ за добу "денацифікували" 1260 російських загарбників

Рецепт панкейків із гарбузом для ідеального осіннього сніданку: готуються дуже просто

Чесночные тыквы с сыром бри и гренками: делаем изысканный осенний ужин

Поділитися сюжетом
Чесночные тыквы с сыром бри и гренками: делаем изысканный осенний ужин

Фудэксперт Светлана Левицкая и авторка кулинарного блога в Инстаграм рассказала, как можно сделать оригинальную закуску с тыквой.

Эти ароматные тыквы хоккайдо с нежным сыром бри и хрустящими гренками готовятся легко и быстро! Этот рецепт идеально подходит для мультипечи, где не нужно тратить время на разогрев, а все выходит в полтора раза быстрее, чем в духовке.

Ингредиенты:

  • Несколько ломтиков хлеба
  • Небольшая тыква хоккайдо (350-500 г)
  • Сыр бри – 125 г
  • 1 ст. л. растопленного масла
  • 0.5 ч. л. сушеного чеснока
  • 0.5 ч. л. соли
  • Веточка розмарина
  • Зелень и тыквенные семечки для украшения

Приготовление:

Хлеб нарежьте брусочками и подсушите в мультипечи при 160 градусах около 5 минут до хруста.

Разрежьте тыкву пополам, удалите семена. Выложите её срезом вниз на решетку мультипечи и готовьте 15 минут при 160 градусах.

В это время смешайте масло, измельченный розмарин, чеснок и соль. Сыр нарежьте кубиками.

Достаньте тыкву, смажьте её мякоть ароматной смесью, нафаршируйте кубиками сыра. Готовьте еще 15 минут при той же температуре. При подаче украсьте зеленью и посыпьте тыквенными семечками.

Опустите хрустящую гренку в расплавленный сыр и мягкую мякоть тыквы – получится фантастически вкусное блюдо!

Рецепт легкого пирога на йогурте от победительницы "Мастер Шеф": очень просто и вкусно.

Вместо котлет: рецепт картофельных дерунов с курицей.

Вкусно, как в ресторане: рецепт популярного итальянского салата из помидоров.