Популярные новости

Последние новости

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Аграриям вернут 25% за технику: как пользоваться государственной программой

Путин подтвердил участие войск КНДР в войне: политтехнолог спрогнозировал, что будет дальше

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Обстрелы РФ Днепропетровщины: от дрона пострадали дети

Около километра сеток: Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Выращивай сам или плати втридорога: овощи станут не по карману большинству украинцев

На Буковине мужчины топором избили работника ТЦК: суд вынес вердикт

СБУ ликвидировала еще шесть схем уклонения от мобилизации: задержали чиновников ВВК

Дома тоже можно заносить: как легко отстирать домашние тапочки, всего 3 ингредиента

Сырно-тыквенная запеканка: простой осенний десерт для всей семьи

Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Бесплатное питание в школах: на что могут рассчитывать не только ученики 1-4 классов

Служба в ВСУ: в Минобороны рассказали о ситуации с рекрутингом

АМУ просит Раду отклонить проект о регулировании бизнеса: остановит водо- и теплоснабжение в городах

Творожний торт без випічки: легкий та швидкий десерт від "Мастер Шефа" Литвинової

Поделиться сюжетом
Творожний торт без випічки: легкий та швидкий десерт від "Мастер Шефа" Литвинової

На цей раз зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити м'який десерт без випічки, але з печивом.

Простий і швидкий рецепт дозволить навіть найзайнятішим господиням створити справжній кулінарний шедевр.

Інгредієнти для коржу:

  • Вівсяне печиво - 500 г
  • Вершкове масло - 150-200 г
  • Форма для випікання (роз'ємна)

Інгредієнти для сирного прошарку:

  • Домашній сир - 450-500 г
  • Ягоди малини – 300 г (частина для прикраси)
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Цукровий пісок - 125 г
  • Сметана - 200 г (регулювати за консистенцією сиру)
  • Желатин швидкорозчинний - 20 г

Інгредієнти для верхнього шару з желе:

  • Пачка малинового желе
  • вода
  • Ягоди малини для прикраси

Процес приготування:

Печиво ретельно розкришіть і змішайте з розм'якшеним вершковим маслом. Викладіть суміш у змащену маслом роз'ємну форму, формуючи основу для торта. Залийте желатин водою та залиште його набухати, ділиться "Майстер Шеф" Литвинова.

Збийте сир, потім додайте цукор, ванільний цукор, сметану та малину, залишивши трохи ягід для прикраси. Все добре ще раз збийте. Розтопіть набряклий желатин на водяній бані і тонким струмком введіть його в сирну масу, акуратно перемішуючи.

"Мастер Шеф" Литвинова додала, далі вилийте сирну суміш на корж із печива, рівномірно розподіливши її. Зверху прикрасьте малиною, потім залийте сирною масою, що залишилася. Поставте торт у холодильник для застигання.

Приготуйте желе за інструкцією на упаковці. Коли воно трохи охолоне, акуратно вилийте його на застиглий торт. Поставте в морозильну камеру на кілька хвилин, щоб желе схопилося, потім поверніть у холодильник для охолодження, розповіла "Мастер Шеф" Литвинова.