Популярні новини

Останні новини

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Дронові атаки РФ: "Енергоатом" розповів про загрозу для Хмельницької АЕС

Військовий сфотографував ППО і виклав в мережу: суд призначив йому покарання

Влада розуміє важливість звільнення України від екологічного податку СВАМ – Качка

Творожний торт без випічки: легкий та швидкий десерт від "Мастер Шефа" Литвинової

Поділитися сюжетом
Творожний торт без випічки: легкий та швидкий десерт від "Мастер Шефа" Литвинової

На цей раз зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити м'який десерт без випічки, але з печивом.

Простий і швидкий рецепт дозволить навіть найзайнятішим господиням створити справжній кулінарний шедевр.

Інгредієнти для коржу:

  • Вівсяне печиво - 500 г
  • Вершкове масло - 150-200 г
  • Форма для випікання (роз'ємна)

Інгредієнти для сирного прошарку:

  • Домашній сир - 450-500 г
  • Ягоди малини – 300 г (частина для прикраси)
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Цукровий пісок - 125 г
  • Сметана - 200 г (регулювати за консистенцією сиру)
  • Желатин швидкорозчинний - 20 г

Інгредієнти для верхнього шару з желе:

  • Пачка малинового желе
  • вода
  • Ягоди малини для прикраси

Процес приготування:

Печиво ретельно розкришіть і змішайте з розм'якшеним вершковим маслом. Викладіть суміш у змащену маслом роз'ємну форму, формуючи основу для торта. Залийте желатин водою та залиште його набухати, ділиться "Майстер Шеф" Литвинова.

Збийте сир, потім додайте цукор, ванільний цукор, сметану та малину, залишивши трохи ягід для прикраси. Все добре ще раз збийте. Розтопіть набряклий желатин на водяній бані і тонким струмком введіть його в сирну масу, акуратно перемішуючи.

"Мастер Шеф" Литвинова додала, далі вилийте сирну суміш на корж із печива, рівномірно розподіливши її. Зверху прикрасьте малиною, потім залийте сирною масою, що залишилася. Поставте торт у холодильник для застигання.

Приготуйте желе за інструкцією на упаковці. Коли воно трохи охолоне, акуратно вилийте його на застиглий торт. Поставте в морозильну камеру на кілька хвилин, щоб желе схопилося, потім поверніть у холодильник для охолодження, розповіла "Мастер Шеф" Литвинова.