Популярные новости

Последние новости

В Тбилиси граждане собрались на протест против результатов выборов

Как правильно подготовить грушу к зиме: семь главных секретов от садоводов

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Аграриям вернут 25% за технику: как пользоваться государственной программой

Путин подтвердил участие войск КНДР в войне: политтехнолог спрогнозировал, что будет дальше

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Обстрелы РФ Днепропетровщины: от дрона пострадали дети

Около километра сеток: Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Выращивай сам или плати втридорога: овощи станут не по карману большинству украинцев

На Буковине мужчины топором избили работника ТЦК: суд вынес вердикт

СБУ ликвидировала еще шесть схем уклонения от мобилизации: задержали чиновников ВВК

Дома тоже можно заносить: как легко отстирать домашние тапочки, всего 3 ингредиента

Сырно-тыквенная запеканка: простой осенний десерт для всей семьи

Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Бесплатное питание в школах: на что могут рассчитывать не только ученики 1-4 классов

Тісто з секретним інгредієнтом: кулінар дала рецепт смачних тоненьких млинців

Поделиться сюжетом
Тісто з секретним інгредієнтом: кулінар дала рецепт смачних тоненьких млинців

Кулінарна блогерка Катерина Мовчан показала, як приготувати ідеальні млинці з секретним інгредієнтом – пивом – не лякайтеся, при смаженні воно випаровується, і такі млинці можна дітям.

"Дуже смачні, незвичні млинці, після яких залишається в домі приємний солодовий запах. На смак взагалі не зрозуміло, що в тісті є пиво, особливо якщо ніхто навіть не здогадується про цей інгредієнт", – відзначила кулінар.

Для приготування смачних тоненьких млинців на пиві нам знадобляться такі інгредієнти:

  • пиво світле - 500 мл
  • борошно - 300 г
  • яйця - 4 шт. + 2 жовтки
  • вершкове масло (розтоплене) - 60 г
  • цукор - 100 г
  • сіль - за смаком

Спершу змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор і сіль. Поступово додаємо яйця та жовтки та розтираємо до однорідності. Після цього вливаємо пиво та добре перемішуємо. В кінці додаємо розтоплене вершкове тісто та ще раз перемішуємо тісто до однорідності.

Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою та лишаємо відпочивати приблизно на пів години.

Готуємо млинці на розігрітій пательні, трішечки змащеній вершковим маслом. На один млинець наливаємо один черпак тіста та розподіляємо його по поверхні. Смажимо млинці дві-три хвилини з одного боку, а потім перевертаємо і смажимо ще хвилину з другого боку.