Популярні новини

Останні новини

Мінус сотні мільйонів у бюджеті країни: правоохоронці розслідують, як нардеп Шаповалов допомагав бізнес-партнеру ухилятися від податків - ЗМІ

Курячі рулети на картопляній подушці: найкраща вечеря за годину

Зайвими не будуть: як щомісячно отримувати від 450 грн на комуналку

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Тісто з секретним інгредієнтом: кулінар дала рецепт смачних тоненьких млинців

Поділитися сюжетом
Тісто з секретним інгредієнтом: кулінар дала рецепт смачних тоненьких млинців

Кулінарна блогерка Катерина Мовчан показала, як приготувати ідеальні млинці з секретним інгредієнтом – пивом – не лякайтеся, при смаженні воно випаровується, і такі млинці можна дітям.

"Дуже смачні, незвичні млинці, після яких залишається в домі приємний солодовий запах. На смак взагалі не зрозуміло, що в тісті є пиво, особливо якщо ніхто навіть не здогадується про цей інгредієнт", – відзначила кулінар.

Для приготування смачних тоненьких млинців на пиві нам знадобляться такі інгредієнти:

  • пиво світле - 500 мл
  • борошно - 300 г
  • яйця - 4 шт. + 2 жовтки
  • вершкове масло (розтоплене) - 60 г
  • цукор - 100 г
  • сіль - за смаком

Спершу змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор і сіль. Поступово додаємо яйця та жовтки та розтираємо до однорідності. Після цього вливаємо пиво та добре перемішуємо. В кінці додаємо розтоплене вершкове тісто та ще раз перемішуємо тісто до однорідності.

Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою та лишаємо відпочивати приблизно на пів години.

Готуємо млинці на розігрітій пательні, трішечки змащеній вершковим маслом. На один млинець наливаємо один черпак тіста та розподіляємо його по поверхні. Смажимо млинці дві-три хвилини з одного боку, а потім перевертаємо і смажимо ще хвилину з другого боку.