Популярные новости

Последние новости

Российский командир убил в Украине мобилизованного москвича: дело неудачно "замяли"

Киевстар обещает безлимитный интернет за 1 гривну: как получить

Простой рецепт шоколадного торта с вишней и сливочным кремом: для любого праздника

Упростить путь инвестиций в "зеленые" технологии: Светлана Гринчук назвала приоритет на пути к климатической нейтральности

Лимонный поссет: рецепт пудинга, которым когда-то лечили простуду

В школах запретят говорить по-русски даже на переменах: украинцев предупредили, будут ли наказывать за нарушение

Мобилизация по собственному желанию: кому дадут право остаться дома

Украина получит от Канады ЗРК NASAMS до конца года

С 31 октября в прокате фильм "БожеВільні": Артем Колюбаев вместе с командой презентовал первый украинский фильм о советской карательной психиатрии

Мощная магнитная буря ударит в ноябре: украинцам назвали самые опасные дни

Киевский мост Метро рушится на глазах: никаких работ нет, ремонт не делали уже 58 лет

В столице Грузии очередная акция протеста против фальсификации выборов

Светлана Гринчук назвала приоритет на пути к климатической нейтральности

Помощь при рождении ребенка: как получить и не пропустить выплаты

Госфинмониторингом был заключен Меморандум о взаимопонимании с Expertise France

Шоколадний торт з млинців з ніжним кремом: просто та вишукано

Поделиться сюжетом
Шоколадний торт з млинців з ніжним кремом: просто та вишукано

Фудексперт Світлана Левицька та авторка кулінарного блогу в Інстаграм розповіла, як зробити незвичайний, але дуже смачний торт із домашнім кремом.

Готовий рулет просочується в холодильнику, щоб кожен шар став м'яким та ароматним, проте потім ви зможете насолодитися десертом.

Для тесту на один млинець:

  • 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 2 ст. л. муки
  • 0,5 год. л. рік
  • 1-2 ст. л. цукру чи замінника
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 150-200 мл молока

Для шоколадного тіста додайте|добавляйте| 1 ст. л. какао на одне яйце.

Спочатку збивайте яйця з крохмалем, сіллю та цукром. Потім влийте трохи молока і поступово додайте борошно. Краще вводити муку в густу масу — так менше грудочок. Коли все борошно введене, вливайте залишок молока (регулюйте кількість після випікання першого млинця). Тісто має бути рідким, щоб легко розтікалося тонким шаром по сковороді.

Смажте млинці на повільному вогні з двох боків, намагаючись не пересушити.

Для крему:

  • 1 жовток
  • 300 мл молока
  • 20 г крохмалю Dr.Oetker
  • 40-50 г цукру чи замінника
  • щіпка солі
  • ваніль або цедра за бажанням

Змішайте всі інгредієнти в каструлі та поставте на середній вогонь, варіть до загусання, постійно помішуючи.

Після цього викладайте млинці один на інший, кожен шар змащуйте кремом. Потім поверніть стос млинців у рулет, промазуючи місця з'єднання кремом для кращого зчеплення.

Загорніть рулет у плівку і відправте в холодильник на 2-3 години, щоб торт добре просочився.

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.