Популярные новости

Последние новости

Как оформить субсидию, не выходя из дома: скорая инструкция

Ограничение на дорогах и усиленный пограничный контроль: к чему готовиться в ноябре

Идеальное тесто для чебуреков: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал простой рецепт

Что нужно знать при выборе стиральной машины

В Украине резко ухудшится погода: усилится ветер и заснежит, новый прогноз

За считанные минуты: Минобороны готовит нововведение для мобилизации

Когда День святого Николая в 2024 году: главные традиции и запреты

Эксперты предсказывают увеличение цен на аренду земли до 50%

Пенсионерам помогут в ноябре: сколько доплатят

Паста Амосова: победительница "Мастер Шеф" дала рецепт вкусной и полезной смеси

Трансформация ждет всех: как Плутон повлияет на жизнь Скорпионов и Водолеев

Украинцам обещают конец пенсионной несправедливости: когда у старичков потяжелеют кошельки

Родители игнорируют собрание в школах: учительница рассказала о трагических последствиях

Астропрогноз для всех знаков Зодиака на 5 ноября: напряжение в отношениях и время для планирования финансов

Что запрещено покупать 5 ноября и кому нужно разбрасать монеты сегодня: приметы и запреты на Ионы

Рулетики з кабачків із фаршем виручать завжди: рецепт, який стане постійним для вашого столу

Поделиться сюжетом
Рулетики з кабачків із фаршем виручать завжди: рецепт, який стане постійним для вашого столу

Кабачки – універсальний продукт, який можна приготувати у будь-який спосіб.

Незалежно від способу, вони все одно будуть дуже смачні. Однією з популярних страв з кабачків можна назвати кабачкові рулетики з фаршем.

Для приготування приготуйте такі продукти:

  • Кабачки -2-3 штуки;

  • Фарш будь-який – 400 грамів

  • Цибуля – 1 штука.

  • Томатна паста – 2 столові ложки;

  • Вода - 100 мл;

  • Спеції та сіль за смаком.

Спочатку кабачки потрібно помити, відокремити плодоніжку та суцвіття і за допомогою овочерізки нарізати смугами. Вони повинні бути досить тонкими, щоб їх можна було потім згорнути. Для начинки може підійти трохи жирний фарш - найкраще підходить зі свинини. Фарш слід посолити, перчити до смаку і додати цибулю. Цибулю перед цим або перемолоти, або дрібно порізати. Деякі господині люблять таку страву без цибулі, тому слід вибирати за смаком.

Формирование рулетиков. Фото: скрин видео

На платівку кабачка викладемо трохи фаршу і загортаємо у невеликий рулет. З цієї кількості кабачків вийде чимало рулетів, які навіть у сирому вигляді будуть апетитні. На дно сковороди викладаємо залишки кабачка, що залишився після чищення та різання. На ці кабачки слід викласти рулети з фаршем. Притискайте їх один до одного, щоб вони разом трималися.

Тим часом приготуємо соус-заливку: до томатної пасти додаємо воду і солимо, можна поперчити. Це перемішуємо до однорідності та додаємо в рулети. Рідина має повністю покривати блюдо.

Томатна заливка. Фото: скрін

Сковороду накрити кришкою та гасити до готовності на невеликому вогні. У процесі приготування намагайтеся не заважати, щоб вони залишилися цілими. Готові кабачки перекладіть на тарілку, засипте зеленню та подайте на стіл.

Раніше ми повідомляли про гарбузовий манник у лимонному сиропі: рецепт без борошна та яєць для ласунів.