Популярні новини

Останні новини

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 5 листопада: напруга у стосунках та час для планування фінансів

Що заборонено купувати 5 листопада і кому потрібно розкидати монети сьогодні: прикмети та заборони на Іони

Гороскоп на вівторок 5 листопада для всіх знаків Зодіаку: Водолії пробудять у собі бунтаря, Терези – романтика

Ніжна білкова шарлотка, яку варто скуштувати: простий рецепт

Що робити, якщо людина подавилася: експерти розповіли, як надати першу допомогу

Шоколадно-ягідне тістечко "Моті": рецепт популярного десерту від Лізи Глінської

Як уберегти будинок від негативної енергетики: дерево-оберіг стане охоронцем вашого домашнього вогнища

Для військових організували безкоштовне укриття з можливістю відпочити, поїсти та попрати

Луцький собор прикрасили фресками із місцевими бізнесменами: "Чи соромно нам – ні"

Новий виклик для ЗСУ: експерт розповів, як російські дрони навчилися ухилятися від атак

Зимова допомога для українців: хто може розраховувати на підтримку

Простий рецепт бефстроганов: зірка "Мастер Шеф" показала, як смачно приготувати яловичину

Соковиті фаршировані помідори з сирною шапочкою: рецепт, який вартий святкового столу

Лінія Покровськ, Костянтинівка, Часов Яр: військовий експерт розповів, яке стратегічне завдання поставили перед військами Росії

Рулетики з кабачків із фаршем виручать завжди: рецепт, який стане постійним для вашого столу

Поділитися сюжетом
Рулетики з кабачків із фаршем виручать завжди: рецепт, який стане постійним для вашого столу

Кабачки – універсальний продукт, який можна приготувати у будь-який спосіб.

Незалежно від способу, вони все одно будуть дуже смачні. Однією з популярних страв з кабачків можна назвати кабачкові рулетики з фаршем.

Для приготування приготуйте такі продукти:

  • Кабачки -2-3 штуки;

  • Фарш будь-який – 400 грамів

  • Цибуля – 1 штука.

  • Томатна паста – 2 столові ложки;

  • Вода - 100 мл;

  • Спеції та сіль за смаком.

Спочатку кабачки потрібно помити, відокремити плодоніжку та суцвіття і за допомогою овочерізки нарізати смугами. Вони повинні бути досить тонкими, щоб їх можна було потім згорнути. Для начинки може підійти трохи жирний фарш - найкраще підходить зі свинини. Фарш слід посолити, перчити до смаку і додати цибулю. Цибулю перед цим або перемолоти, або дрібно порізати. Деякі господині люблять таку страву без цибулі, тому слід вибирати за смаком.

Формирование рулетиков. Фото: скрин видео

На платівку кабачка викладемо трохи фаршу і загортаємо у невеликий рулет. З цієї кількості кабачків вийде чимало рулетів, які навіть у сирому вигляді будуть апетитні. На дно сковороди викладаємо залишки кабачка, що залишився після чищення та різання. На ці кабачки слід викласти рулети з фаршем. Притискайте їх один до одного, щоб вони разом трималися.

Тим часом приготуємо соус-заливку: до томатної пасти додаємо воду і солимо, можна поперчити. Це перемішуємо до однорідності та додаємо в рулети. Рідина має повністю покривати блюдо.

Томатна заливка. Фото: скрін

Сковороду накрити кришкою та гасити до готовності на невеликому вогні. У процесі приготування намагайтеся не заважати, щоб вони залишилися цілими. Готові кабачки перекладіть на тарілку, засипте зеленню та подайте на стіл.

Раніше ми повідомляли про гарбузовий манник у лимонному сиропі: рецепт без борошна та яєць для ласунів.