Популярные новости

Последние новости

Призовут ли в армию после инсульта или инфаркта: определены четкие критерии

На Львовщине произошло тройное ДТП - погибла женщина

В Киеве закончился безморозный период длиной почти 200 дней

Почему в машине появляется неприятный запах и как от него избавиться

Кличко встретился с министром иностранных дел Германии: «Мы ожидаем от партнеров большей решительности»

Завезли более 500 автомобилей: на Львовщине разоблачили преступную группу по продаже «гуманитарных» авто

Студенты третьих курсов украинских университетов будут проходить обязательную военную подготовку

Много погибших и раненых: враг нанес страшный удар по Запорожью, первые подробности

В Днепре автомобиль сбил двух школьников, один из которых погиб на месте

Пенсия для тех, кто за границей: украинцам объяснили, как оформить выплаты в таком случае

Отсрочка от мобилизации: кому придется идти в ТЦК

Кому война, кому мать родная: бывший банкир времен Януковича Борис Приходько значительно увеличил свое состояние - СМИ

Украинский легион: сколько желающих подало заявки

В квартире может быть утечка газа, а вы и не будете знать: специалисты предупредили

Как вкусно приготовить цветную капусту: победитель "Мастер Шеф" дал простой рецепт

Рецепт панкейків із гарбузом для ідеального осіннього сніданку: готуються дуже просто

Поделиться сюжетом
Рецепт панкейків із гарбузом для ідеального осіннього сніданку: готуються дуже просто

Популярна фудблогерка, авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина показала, як приготувати смачні та ніжні гарбузові панкейки.

Гарбуз панкейків попередньо потрібно приготувати, і є три способи це зробити.

"Гарбуз дуже зручно варити в микрохвильовці. Додайте в посуд шматочки гарбуза, трошки води і поставте в микрохвильовку на 5-7 хвилин. Також можна запекти в духовці. Можна і зварити на плиті, тільки гарно відцідити воду", – пояснила кулінар.

Для приготування гарбузових панкейків нам знадобляться такі інгредієнти:

  • гарбуз - 250 г (у готовому вигляді)
  • яйця - 2 шт.
  • молоко - 250 г
  • цукор - 60 г
  • сіль - дрібка
  • борошно - 250 г
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • сода - 0,5 ч.л.
  • за бажанням можна додати корицю та інші спеції

Варений або запечений гарбуз змішуємо з яйцями, цукром, молоком і занурювальним блендером перебиваємо до однорідної маси.

Окремо змішуємо сухі інгредієнти: борошно, сіль, розпушувач і соду. Суміш сухих інгредієнтів додаємо до гарбузової маси та швидко перемішуємо віничком до однорідності.

Готовому тісту обовʼязково даємо відпочити 15 хвилин, а потім можна переходити до випікання панкейків.

Смажимо панкейки на сухій розігрітій пательні на середньому вогні. Коли на поверхні панкейка зʼявляться пухирці, перевертаємо його та випікаємо до готовності з другого боку.