Популярные новости

Последние новости

Недовольство нарастает: эксперты рассказали, кого демократы назовут виновным в случае поражения Камалы Харрис

Придется навестить ПФУ: кому из украинцев в 2025 году "остановят" выплаты

Пенсионеры получат доплату до конца года

В Сумах вражеский дрон попал в многоэтажку: в прокуратуре показали последствия

"ПриватБанк" блокирует счета даже украинских бойцов, оставляя их без денег: "Не могу никак понять, как"

Вера Брежнева заняла "должность" Верки Сердючки, только в купе: "Согласилась без раздумий..."

Как приготовить фриттату: сытный омлет с сыром и овощами

Командованию Сил теробороны дали новые полномочия: объяснение Минобороны

Неявка в ТЦК по повестке: сколько раз могут оштрафовать

Заявил об оккупации Донбасса: в России на преподавателя вуза завели дело

Астрологи назвали самых рискованных знаков Зодиака: не боятся ничего и гонятся за адреналином

Поверка счетчика доберется и до вашего дома: газовики предупредили украинцев

Газ и электричество подорожают: эксперт объяснил, как это ударит по карманам

Пенсионеры обязаны сообщать ПФУ: украинцам напомнили о чем нужно рассказать, чтобы не потерять часть пенсии

Нардеп Юрий Шаповалов покупал танкеры для транспортировки российской нефти

Рецепт ідеальних млинців на молоці: завжди виходять смачними та тонкими

Поделиться сюжетом
Рецепт ідеальних млинців на молоці: завжди виходять смачними та тонкими

Українська кулінарна блогерка показала,як просто та без зайвих клопотів приготувати смачні тоненькі млинці на молоці.

"Цьому рецепту млинців точно більше років, аніж Вам. Тому обовʼязково збережіть", – радить блогерка.

Для приготування ідеальних тоненьких млинців нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 500 мл молока (ледь теплого)
  • 3 яйця
  • 2 ст.л. цукру
  • 1,5 склянки борошна (220 г)
  • 2-3 ст.л. олії
  • дрібка солі

Крім того, для змащення пательні під час смаження млинців нам знадобиться маленький шматочок сала або трохи вершкового масла.

Для начинки блогерка використала абрикосове варення і суміш цукру з корицею, але смачно буде з будь-якою начинкою.

Спершу в мисці змішуємо яйця з цукром і сіллю. Поступово додаємо просіяне борошно та вимішуємо тісто віничком. Слідом вливаємо ледь тепле молоко та продовжуємо вимішувати тісто до однорідності. Щоб не було грудочок, важливо змішувати інгредієнти саме в такому порядку.

У кінці додаємо олію, перемішуємо та даємо тісту для млинців відпочити хвилин 15.

Смажимо млинці на розігрітій пательні на середньому вогні приблизно при три-пʼять хвилин із кожного боку. Перед першим млинцем обовʼязково змащуємо сковороду салом чи маслом, а далі за необхідності.

"Якщо млинці підсихають по краям, то вже готову підсмажену партію можна накрити якоюсь великою ємністю, щоб вони трішки розмʼякли", – пояснила кулінар.