Популярні новини

Останні новини

Вимагав 10 тисяч щомісяця з кожного: у Києві чиновника спіймали на гарячому

Тарифи на водопостачання знову зростають: скільки доведеться віддавати

Ракети для ППО та боєприпаси до HIMARS: США оголосили новий пакет допомоги на $425 млн

Як підготувати виноград до зими: поради дослідних садівників

Чому накопичувальна пенсійна система не працює для пенсіонерів

Рецепт голубців із пекінською капустою та гречкою: значно смачніше за звичайні

У США продали рідкісну "президентську" монету за 20 млн грн: її шукали десятиліттями

РФ вдарила по дислокації поліцейських у Харкові: один загинув, десятки поранені

Штраф або в'язниця: за деякі проблеми з лічильником українцям світить жорстке покарання

Гроші з мобільного зникають непомітно: як відключити платні послуги на телефоні

В Україні запускають 5G-зв’язок: експеримент стартує у трьох містах

Як захистити абрикос та персик від зимових морозів: садівники назвали найкращий спосіб

Водіїв масово почали штрафувати: як уникнути санкцій і зберегти фінанси

Бутерброд стає майже делікатесом: супермаркети змінили ціни на ковбасу, бекон і сир

Український вчений допоміг рф удосконалити пристрої для ударів по мирним містам: подробиці кричущого інциденту

Рецепт ідеальних млинців на молоці: завжди виходять смачними та тонкими

Поділитися сюжетом
Рецепт ідеальних млинців на молоці: завжди виходять смачними та тонкими

Українська кулінарна блогерка показала,як просто та без зайвих клопотів приготувати смачні тоненькі млинці на молоці.

"Цьому рецепту млинців точно більше років, аніж Вам. Тому обовʼязково збережіть", – радить блогерка.

Для приготування ідеальних тоненьких млинців нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 500 мл молока (ледь теплого)
  • 3 яйця
  • 2 ст.л. цукру
  • 1,5 склянки борошна (220 г)
  • 2-3 ст.л. олії
  • дрібка солі

Крім того, для змащення пательні під час смаження млинців нам знадобиться маленький шматочок сала або трохи вершкового масла.

Для начинки блогерка використала абрикосове варення і суміш цукру з корицею, але смачно буде з будь-якою начинкою.

Спершу в мисці змішуємо яйця з цукром і сіллю. Поступово додаємо просіяне борошно та вимішуємо тісто віничком. Слідом вливаємо ледь тепле молоко та продовжуємо вимішувати тісто до однорідності. Щоб не було грудочок, важливо змішувати інгредієнти саме в такому порядку.

У кінці додаємо олію, перемішуємо та даємо тісту для млинців відпочити хвилин 15.

Смажимо млинці на розігрітій пательні на середньому вогні приблизно при три-пʼять хвилин із кожного боку. Перед першим млинцем обовʼязково змащуємо сковороду салом чи маслом, а далі за необхідності.

"Якщо млинці підсихають по краям, то вже готову підсмажену партію можна накрити якоюсь великою ємністю, щоб вони трішки розмʼякли", – пояснила кулінар.