Популярные новости

Последние новости

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Аграриям вернут 25% за технику: как пользоваться государственной программой

Путин подтвердил участие войск КНДР в войне: политтехнолог спрогнозировал, что будет дальше

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Обстрелы РФ Днепропетровщины: от дрона пострадали дети

Около километра сеток: Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Выращивай сам или плати втридорога: овощи станут не по карману большинству украинцев

На Буковине мужчины топором избили работника ТЦК: суд вынес вердикт

СБУ ликвидировала еще шесть схем уклонения от мобилизации: задержали чиновников ВВК

Дома тоже можно заносить: как легко отстирать домашние тапочки, всего 3 ингредиента

Сырно-тыквенная запеканка: простой осенний десерт для всей семьи

Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Бесплатное питание в школах: на что могут рассчитывать не только ученики 1-4 классов

Служба в ВСУ: в Минобороны рассказали о ситуации с рекрутингом

АМУ просит Раду отклонить проект о регулировании бизнеса: остановит водо- и теплоснабжение в городах

Рецепт голубців із цибулі від переможниці "Мастер Шеф": смачніше за звичайні

Поделиться сюжетом
Рецепт голубців із цибулі від переможниці "Мастер Шеф": смачніше за звичайні

Переможниця кулінарного шоу "Мастер Шеф - 12" Валерія Матрохіна показала, як приготувати смачні цибульники – голубці, в яких замість капусти цибуля.

Для приготування голубців із цибулі "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна бере такі інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста - 5 шт. великого розміру
  • мʼясний фарш - 0,5 кг
  • путрушка - маленький пучок
  • помідор - 1 шт. великого розміру
  • рис - 100 г
  • томатна паста - 2 ст.л.
  • горіхи волоські - 50 г
  • часник - 2 зуб.
  • гранатовий сік - 50 г
  • олія оливкова - 1 ст.л.
  • сіль і мелений перець - за смаком

Для соусу зірка "Мастер Шеф" бере:

  • бульйон овочевий - 750 мл (можна приготувати легкий, зваривши цибулину, морквину та трохи селери)
  • гранатовий сік - 50 г
  • томатна паста - 2 ст.л.
  • сіль - за смаком

Крім того, нам знадобиться 150 г твердого сиру.

Зірка "Мастер Шеф" чистить цибулю та на кожній робить надріз до середини. У киплячій підсоленій воді відварюємо цибулю протягом 20 хвилин.

Для начинки змішуємо мʼясний фарш, дрібно нарізаний помідори, часник, петрушку та волоські горіхи. Рис добре промиваємо й також додаємо до мʼяса. Туди ж додаємо гранатовий сік, томатну пасту, олію, солимо, перчимо та перемішуємо.

Для соусу "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна просто змішує до однорідності бульйон із гранатовим соком, томатною пастою та додає сіль за смаком.

Відварену цибулю дістаємо з води, даємо охолонути та розбираємо на шари. В шар цибулі загортаємо мʼясну начинку й так само формуємо решту голубців.

Складаємо голубці в форму, заливаємо соусом, щільно накриваємо пергаментом, зверху фольгою та запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 40 хвилин, а потім знімаємо фольгу з пергаментом і готуємо ще 30-40 хвилин до випаровування половини рідини. Після цього посипаємо цибульники натертим сиром і ще трохи запікаємо, щоб він розплавився.