Популярні новини

Останні новини

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Дронові атаки РФ: "Енергоатом" розповів про загрозу для Хмельницької АЕС

Військовий сфотографував ППО і виклав в мережу: суд призначив йому покарання

Влада розуміє важливість звільнення України від екологічного податку СВАМ – Качка

Рецепт голубців із цибулі від переможниці "Мастер Шеф": смачніше за звичайні

Поділитися сюжетом
Рецепт голубців із цибулі від переможниці "Мастер Шеф": смачніше за звичайні

Переможниця кулінарного шоу "Мастер Шеф - 12" Валерія Матрохіна показала, як приготувати смачні цибульники – голубці, в яких замість капусти цибуля.

Для приготування голубців із цибулі "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна бере такі інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста - 5 шт. великого розміру
  • мʼясний фарш - 0,5 кг
  • путрушка - маленький пучок
  • помідор - 1 шт. великого розміру
  • рис - 100 г
  • томатна паста - 2 ст.л.
  • горіхи волоські - 50 г
  • часник - 2 зуб.
  • гранатовий сік - 50 г
  • олія оливкова - 1 ст.л.
  • сіль і мелений перець - за смаком

Для соусу зірка "Мастер Шеф" бере:

  • бульйон овочевий - 750 мл (можна приготувати легкий, зваривши цибулину, морквину та трохи селери)
  • гранатовий сік - 50 г
  • томатна паста - 2 ст.л.
  • сіль - за смаком

Крім того, нам знадобиться 150 г твердого сиру.

Зірка "Мастер Шеф" чистить цибулю та на кожній робить надріз до середини. У киплячій підсоленій воді відварюємо цибулю протягом 20 хвилин.

Для начинки змішуємо мʼясний фарш, дрібно нарізаний помідори, часник, петрушку та волоські горіхи. Рис добре промиваємо й також додаємо до мʼяса. Туди ж додаємо гранатовий сік, томатну пасту, олію, солимо, перчимо та перемішуємо.

Для соусу "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна просто змішує до однорідності бульйон із гранатовим соком, томатною пастою та додає сіль за смаком.

Відварену цибулю дістаємо з води, даємо охолонути та розбираємо на шари. В шар цибулі загортаємо мʼясну начинку й так само формуємо решту голубців.

Складаємо голубці в форму, заливаємо соусом, щільно накриваємо пергаментом, зверху фольгою та запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 40 хвилин, а потім знімаємо фольгу з пергаментом і готуємо ще 30-40 хвилин до випаровування половини рідини. Після цього посипаємо цибульники натертим сиром і ще трохи запікаємо, щоб він розплавився.