Популярные новости

Последние новости

Бригады «Помста» и «Эдельвейс» помогли врагу «найти дорогу на концерт к Кобзону»

«Скоро придет россия, и жизнь наладится»: в Харьковской области судили женщину за поддержку оккупантов

Зеленый горошек неожиданно стал "золотым": супермаркеты шокировали ценами на популярную консервацию

​В школе Мариуполя россияне уничтожили монументальные панно

Сельским жителям готовят новую государственную помощь: кто получит по 2000 и 7000 грн

Ученые реконструировали лицо "женщины-вампира", найденной с серпом на шее и замком на ноге

Нежные карамельные конфеты с орехами: рецепт на любой вкус от "Мастер Шефа"

В Индонезии эвакуируют тысячи людей после извержения вулкана

Государство и бизнес должны стать партнерами по послевоенному восстановлению Украины, — Анзин

Австралия передаст Украине 14 высокоскоростных морских катеров

Забудьте про эти макароны навсегда: какой вид лучше не употреблять, если здоровье дорого

Женщин готовят к мобилизации: "Без них ждет оккупация"

Женщина хотела отменить ипотеку, но Ощадбанк не разрешил: дело дошло до суда

Использовали беспилотники, ракеты и КАБы: Воздушные силы рассказали об обороне неба

В Донецкой области для переброски оружия и боеприпасов россияне используют гражданские фуры - партизаны

Простий рецепт бефстроганов: зірка "Мастер Шеф" показала, як смачно приготувати яловичину

Поделиться сюжетом
Простий рецепт бефстроганов: зірка "Мастер Шеф" показала, як смачно приготувати яловичину

Цього разу у себе в Instagram зірка дванадцятого сезону проєкту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати бефстроганов із яловичини.

Бефстроганов – це тонко нарізані шматочки яловичини в неймовірно смачній сметанній підливі. Подавати цю страву можна як із картопляним пюре, так і з будь-яким іншим гарніром.

Щоб приготувати бефстроганов, "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:

  • 600 г яловичої вирізки
  • 450 мл бульйону
  • 30 г борошна
  • 200 мл білого сухого вина
  • 450 г грибів (печериці)
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 3 зуб. часнику
  • 2 ст.л. олії
  • сіль і мелений чорний перець - за смаком
  • 1 ст.л. чебрецю (свіжого)
  • 120 г сметани
  • 1 ст.л. діжонської гірчиці

Яловичу вирізку "Мастер Шеф" Ольга Рябенко нарізає тонкими смужками, одразу солить і перчить. Сильно розігріваємо сковороду, наливаємо олію та обсмажуємо мʼясо з усіх боків приблизно 5 хвилин.

Обсмажене мʼясо зірка "Мастер Шеф" перекладає на тарілку, а в ту ж пательню додає вершкове масло та починає смажити цибулю, нарізану півкільцями. Слідом додаємо нарізані на невеликі шматки гриби, подрібнений часник, свіжий чебрець і смажимо все разом до готовності цибулі.

Після цього всипаємо до цибулі з грибами борошно та перемішуємо все. Додаємо вино, бульйон і варимо все приблизно 10-15 хвилин. Після цього додаємо сметану, діжонську гірчицю, за смаком солимо та перчимо.

У кінці "Мастер Шеф" Ольга Рябенко повертає обсмажене мʼясо в соус, перемішує та готує ще буквально три хвилини.