Популярные новости

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ

Ідеальний маринад: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт соковитої курки з картоплею по-селянськи

Поделиться сюжетом
Ідеальний маринад: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт соковитої курки з картоплею по-селянськи

Переможниця одного з сезонів і екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська поділилася рецептом простого та дуже смачного маринаду для курки.

Зірка "Мастер Шеф" Глінська вирішила приготувати курячі гомілки в маринаді на основі йогурту та подати їх разом із картоплею по-селянськи та соусом.

Для маринаду на 1 кг курячих гомілок (8 шт.) зірка "Мастер Шеф" Глінська використовує:

  • 250 г густого білого йогурту 3%
  • 1 ч. л. паприки
  • сіль - на смак
  • за бажанням можна додати сухий перець чилі

Курячі гомілки попередньо промиваємо, а потім просушуємо паперовими рушниками. Просто змішуємо всі інгредієнти маринаду та занурюємо в нього курку. Миску з гомілками "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська накриває плівкою та лишає маринуватися в холодильнику приблизно 10-12 годин.

Щоб приготувати картоплю по-селянськи беремо на 1 кг картоплі: 1 ч. л. паприки, 1 ч.л. сухого часнику, 0,5 ч.л. куркуми, 2,5 ст.л. олії та сіль на смак.

Картоплю потрібно добре вимити, розрізати на четвертини та відварити в підсоленій воді до закипання, а потім іще приблизно 5 хвилин. Потім зливаємо воду, а картоплю перекладаємо в миску. Додаємо суміш олії та спецій і добре перемішуємо.

"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська викладає курячі гомілки та картоплю на деко з пергаментом і випікає при 185 градусах протягом 25-30 хвилин.

Для соусу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська просто змішує білий йогурт із сіллю, дрібно нарізаним кропом і вичавленим часником.

Цю страву обожнюють всі: Ольга Сумська поділилася рецептом сніданку.

Паска, яка смачніша за будь-яку магазинну: Алла Мазур дала рецепт.

Секрет ідеального сніданку розкрито: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт смакоти за 5 хвилин.