Популярні новини

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ

Ідеальний маринад: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт соковитої курки з картоплею по-селянськи

Поділитися сюжетом
Ідеальний маринад: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт соковитої курки з картоплею по-селянськи

Переможниця одного з сезонів і екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська поділилася рецептом простого та дуже смачного маринаду для курки.

Зірка "Мастер Шеф" Глінська вирішила приготувати курячі гомілки в маринаді на основі йогурту та подати їх разом із картоплею по-селянськи та соусом.

Для маринаду на 1 кг курячих гомілок (8 шт.) зірка "Мастер Шеф" Глінська використовує:

  • 250 г густого білого йогурту 3%
  • 1 ч. л. паприки
  • сіль - на смак
  • за бажанням можна додати сухий перець чилі

Курячі гомілки попередньо промиваємо, а потім просушуємо паперовими рушниками. Просто змішуємо всі інгредієнти маринаду та занурюємо в нього курку. Миску з гомілками "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська накриває плівкою та лишає маринуватися в холодильнику приблизно 10-12 годин.

Щоб приготувати картоплю по-селянськи беремо на 1 кг картоплі: 1 ч. л. паприки, 1 ч.л. сухого часнику, 0,5 ч.л. куркуми, 2,5 ст.л. олії та сіль на смак.

Картоплю потрібно добре вимити, розрізати на четвертини та відварити в підсоленій воді до закипання, а потім іще приблизно 5 хвилин. Потім зливаємо воду, а картоплю перекладаємо в миску. Додаємо суміш олії та спецій і добре перемішуємо.

"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська викладає курячі гомілки та картоплю на деко з пергаментом і випікає при 185 градусах протягом 25-30 хвилин.

Для соусу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська просто змішує білий йогурт із сіллю, дрібно нарізаним кропом і вичавленим часником.

Цю страву обожнюють всі: Ольга Сумська поділилася рецептом сніданку.

Паска, яка смачніша за будь-яку магазинну: Алла Мазур дала рецепт.

Секрет ідеального сніданку розкрито: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт смакоти за 5 хвилин.