Популярные новости

Последние новости

Как оформить субсидию, не выходя из дома: скорая инструкция

Ограничение на дорогах и усиленный пограничный контроль: к чему готовиться в ноябре

Идеальное тесто для чебуреков: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал простой рецепт

Что нужно знать при выборе стиральной машины

В Украине резко ухудшится погода: усилится ветер и заснежит, новый прогноз

За считанные минуты: Минобороны готовит нововведение для мобилизации

Когда День святого Николая в 2024 году: главные традиции и запреты

Эксперты предсказывают увеличение цен на аренду земли до 50%

Пенсионерам помогут в ноябре: сколько доплатят

Паста Амосова: победительница "Мастер Шеф" дала рецепт вкусной и полезной смеси

Трансформация ждет всех: как Плутон повлияет на жизнь Скорпионов и Водолеев

Украинцам обещают конец пенсионной несправедливости: когда у старичков потяжелеют кошельки

Родители игнорируют собрание в школах: учительница рассказала о трагических последствиях

Астропрогноз для всех знаков Зодиака на 5 ноября: напряжение в отношениях и время для планирования финансов

Что запрещено покупать 5 ноября и кому нужно разбрасать монеты сегодня: приметы и запреты на Ионы

Як зелену грушу перетворити на дозрілу та соковиту

Поделиться сюжетом
Як зелену грушу перетворити на дозрілу та соковиту

Осінь — сезон груш, проте часто вони ще тверді, коли з’являються на полицях магазинів. Груші — одні з небагатьох фруктів, які не дозрівають на дереві, тому постачальники зривають їх недозрілими, щоб доставити без пошкоджень.

За словами кулінарної авторки Абри Беренс, ідеально стиглі груші — рідкість, тож краще знати кілька простих способів, як допомогти їм дозріти вдома- пише The Washington Post.

Перший спосіб — залишити груші за кімнатної температури. Цей процес займе кілька днів, і фрукт дозріє природно. Щоб прискорити дозрівання, розмістіть груші поруч із фруктами, які виділяють етилен, як-от банани чи яблука. Цей газ активує дозрівання. Ще один варіант — помістити груші в паперовий пакет, який утримує етилен навколо них, сприяючи швидшому дозріванню.

Людина, яка обрізає плоди груші

Перевірити, чи готова груша до вживання, можна простим натиском- злегка стискаючи пальцями біля основи, ви відчуєте легку м’якість, якщо фрукт дозрів. Перезрілий плід буде м’яким повністю. Іноді груші змінюють колір із зеленого на жовтий, коли дозрівають, а їхній аромат стає більш вираженим. Як зауважує Беренс, чим зріліша груша, тим яскравіший її запах.

Людина, яка зриває грушу

Після дозрівання груші краще зберігати в холодильнику, де вони залишатимуться свіжими близько тижня. Холодна температура сповільнить процес дозрівання, хоча й не зупинить його зовсім. Але якщо покласти твердий плід у холодильник, він може так і не дозріти. Тому для найкращого смаку груші краще спершу дозріти при кімнатній температурі, а вже потім зберігати у прохолоді, якщо це необхідно.

Раніше ми повідомляли,з чим у жодному разі не можна змішувати золу і як вона впливає на грунт.

З Китаю завезли "клопів, що пукають", які знищують дерева- детальніше на Знай.ua.