Популярные новости

Последние новости

Как укрепить иммунитет: практические советы от экспертов

Социальные изменения в Германии: как это повлияет на украинских беженцев

"Если бы не она, мы бы сейчас не говорили": одеяло спасло жителя Киева от шахеда

НАТО показало обучение бойцов ВСУ эксплуатации танков Leopard 2A4

Пора подготовиться к зимнему отоплению: кто может рассчитывать на пониженные тарифы

Сравнение цен на зимние шины: от б/у до новых – что выбрать в условиях подорожания

Повестка от ТЦК на почте: когда украинцы могут избежать штрафа

Кличко показал на примере многоэтажки, как киевляне могут превратить свой дом в энергоустойчивый

Прощальный подарок от Байдена: США могут резко усилить Украину после выборов

Как правильно подать показатели газа

В Киеве начали поджигать отделение "Укрпочты": связывают с повестками от ТЦК

Бронирование критически важных работников следует возобновить срочно – эксперт

Накопительную пенсию хотят ввести в 2026 году: известно, сколько будет платить каждый украинец

Когда кашель затягивается: что нужно знать, чтобы вовремя заметить проблему

Как использовать имбирь для иммунитета: специалисты дали полезные советы

Як смачно приготувати рибу з картоплею: простий рецепт від фіналістки "Мастер Шеф"

Поделиться сюжетом
Як смачно приготувати рибу з картоплею: простий рецепт від фіналістки "Мастер Шеф"

Цього разу у себе в Instagram зірка дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Ольга Рябенко поділилася рецептом неймовірно смачної та ароматної риби з картоплею.

Зірка "Мастер Шеф" використала дорадо, але за цим рецептом смачною буде будь-яка риба. Підійде будь-яка біла риба (сібас, кінг-кліп, мерлуза, судак, тріска, камбала). Можна використовувати і червону, але з білою буде краще.

Для цього рецепту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:

  • дорадо - 2 шт.
  • картопля - 2 шт.
  • помідори - 2 шт.
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1 анчоус (можна і без нього)
  • 3 зуб. часнику
  • 1 ч.л. сушеного базиліку
  • сіль і мелений перець - за смаком
  • 100 г оливок
  • петрушка - за бажанням

Крім того, для заливки "Мастер Шеф" Ольга Рябенко використала 70 г оливкової олії, 1 ч.л. паприки, 1 ч.л. сушеного імбиру та 70 г води.

Рибу зірка "Мастер Шеф" одразу чистить, розбирає на філе та видаляє кісточки. Картоплю чистимо та нарізаємо кільцями. Помідори також нарізаємо кільцями, а часник – дрібно.

На розігрітій пательні з 1 ст.л. олії обсмажуємо часник із анчоусом приблизно дві хвилини. На часник викладаємо шар із кілець помідорів, посипаємо сушеним базиліком і підсолюємо. Зверху викладаємо картоплю.

Змішуємо всі інгредієнти для заливки та заливаємо цією сумішшю картоплю. Під кришкою готуємо до готовності картоплі.

Після цього зверху на картоплю викладаємо філе риби, солимо, перчимо, додаємо оливки, дрібно нарізану петрушку, поливаємо соусмо і готуємо ще приблизно сім хвилин.