Популярные новости

Последние новости

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Аграриям вернут 25% за технику: как пользоваться государственной программой

Путин подтвердил участие войск КНДР в войне: политтехнолог спрогнозировал, что будет дальше

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Обстрелы РФ Днепропетровщины: от дрона пострадали дети

Около километра сеток: Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Выращивай сам или плати втридорога: овощи станут не по карману большинству украинцев

На Буковине мужчины топором избили работника ТЦК: суд вынес вердикт

СБУ ликвидировала еще шесть схем уклонения от мобилизации: задержали чиновников ВВК

Дома тоже можно заносить: как легко отстирать домашние тапочки, всего 3 ингредиента

Сырно-тыквенная запеканка: простой осенний десерт для всей семьи

Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Бесплатное питание в школах: на что могут рассчитывать не только ученики 1-4 классов

Служба в ВСУ: в Минобороны рассказали о ситуации с рекрутингом

АМУ просит Раду отклонить проект о регулировании бизнеса: остановит водо- и теплоснабжение в городах

Як смачно приготувати рибу: геніальний рецепт від переможниці "Мастер Шеф" Глінської

Поделиться сюжетом
Як смачно приготувати рибу: геніальний рецепт від переможниці "Мастер Шеф" Глінської

Цього разу зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська на своїй сторінці в Instagram розповіла, як смачно та оригінально приготувати рибу.

Це дуже проста та швидка в приготуванні страва, неймовірно корисна та смачна, і головний секрет тут – це імбирно-соєвий соус.

Рецепт розрахований на чотири порції. "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська використала 600 г філе сьомги, але з цим соусом смачною буде будь-яка риба.

Щоб приготувати суперсмачний і ароматний імбирно-соєвий соус, "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:

  • мед - 50 г
  • олія - 40 г
  • соєвий соус - 100 г
  • корінь імбиру - 20 г (натертого)
  • лимонний сік - 20 г
  • часник - 2 зуб.

Крім того, для подачі нам знадобиться зелена цибуля, кунжут та трішки перцю чилі.

Імбир "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська натирає на дрібній тертці, а часник просто дуже дрібно нарізає.

В сотейнику змішуємо соєвий соус, олію, мед, лимонний сік, додаємо часник та імбир, ставимо на вогонь та на малому вогні проварюємо соус до загущення, постійно його помішуючи. Готовий соус знімаємо з плити та лишаємо, щоб він трохи охолонув.

Філе сьомги "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська розрізала на порційні шматки приблизно по 150 г.

На деко, застелене пергаментом, викладаємо шматки риби та відправляємо її в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10 хвилин. Після цього поливаємо сьомгу імбирно-соєвим соусом і відправляємо в духовку ще приблизно на 5 хвилин.

Готову рибу викладаємо на тарілку та прикрашаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею, тоненькими кільцями перцю чилі та насінням кунжуту.