Популярні новини

Останні новини

Мінус сотні мільйонів у бюджеті країни: правоохоронці розслідують, як нардеп Шаповалов допомагав бізнес-партнеру ухилятися від податків - ЗМІ

Курячі рулети на картопляній подушці: найкраща вечеря за годину

Зайвими не будуть: як щомісячно отримувати від 450 грн на комуналку

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Як смачно приготувати рибу: геніальний рецепт від переможниці "Мастер Шеф" Глінської

Поділитися сюжетом
Як смачно приготувати рибу: геніальний рецепт від переможниці "Мастер Шеф" Глінської

Цього разу зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська на своїй сторінці в Instagram розповіла, як смачно та оригінально приготувати рибу.

Це дуже проста та швидка в приготуванні страва, неймовірно корисна та смачна, і головний секрет тут – це імбирно-соєвий соус.

Рецепт розрахований на чотири порції. "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська використала 600 г філе сьомги, але з цим соусом смачною буде будь-яка риба.

Щоб приготувати суперсмачний і ароматний імбирно-соєвий соус, "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:

  • мед - 50 г
  • олія - 40 г
  • соєвий соус - 100 г
  • корінь імбиру - 20 г (натертого)
  • лимонний сік - 20 г
  • часник - 2 зуб.

Крім того, для подачі нам знадобиться зелена цибуля, кунжут та трішки перцю чилі.

Імбир "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська натирає на дрібній тертці, а часник просто дуже дрібно нарізає.

В сотейнику змішуємо соєвий соус, олію, мед, лимонний сік, додаємо часник та імбир, ставимо на вогонь та на малому вогні проварюємо соус до загущення, постійно його помішуючи. Готовий соус знімаємо з плити та лишаємо, щоб він трохи охолонув.

Філе сьомги "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська розрізала на порційні шматки приблизно по 150 г.

На деко, застелене пергаментом, викладаємо шматки риби та відправляємо її в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10 хвилин. Після цього поливаємо сьомгу імбирно-соєвим соусом і відправляємо в духовку ще приблизно на 5 хвилин.

Готову рибу викладаємо на тарілку та прикрашаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею, тоненькими кільцями перцю чилі та насінням кунжуту.