Популярные новости

Последние новости

К пенсиям начислят по 3250 грн: кому ждать "подарков" в ноябре и декабре

Главные причины отступления ВСУ: военный эксперт рассказал, из-за чего не удается держать фронт

Как оформить субсидию, не выходя из дома: скорая инструкция

Ограничение на дорогах и усиленный пограничный контроль: к чему готовиться в ноябре

Идеальное тесто для чебуреков: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал простой рецепт

Что нужно знать при выборе стиральной машины

В Украине резко ухудшится погода: усилится ветер и заснежит, новый прогноз

За считанные минуты: Минобороны готовит нововведение для мобилизации

Когда День святого Николая в 2024 году: главные традиции и запреты

Эксперты предсказывают увеличение цен на аренду земли до 50%

Пенсионерам помогут в ноябре: сколько доплатят

Паста Амосова: победительница "Мастер Шеф" дала рецепт вкусной и полезной смеси

Трансформация ждет всех: как Плутон повлияет на жизнь Скорпионов и Водолеев

Украинцам обещают конец пенсионной несправедливости: когда у старичков потяжелеют кошельки

Родители игнорируют собрание в школах: учительница рассказала о трагических последствиях

Як швидко приготувати український холодець: Клопотенко розкрив ідеальний рецепт

Поделиться сюжетом
Як швидко приготувати український холодець: Клопотенко розкрив ідеальний рецепт

Шеф-кухар, ресторатор, переможець проекту "Майстер Шеф" Євген Клопотенкопоказав, як приготувати найсмачніший холодець.

Як передає Politeka.net, рецепт з'явився у Клопотенка в Ютубі.

"Зараз би смачного насиченого холодцю з гірчицею! Але я знаю, що своє бажання ви притримуєте до свята, бо знаєте, що готувати цю страву дуже складно, довго та з нею багато мороки. Я не можу залишити вас сам на сам зі своїми бажанням, тому зустрічайте – найсмачніший холодець без напрягу", - повідомив Клопотенко.

Інгредієнти для приготування українського холодцю, який ще називають драглі: 500 г свинини 5 курячих гомілок 25 г желатину (порошок) 120 мл води для замочування желатину 2,5 л води 5 голівок часнику лавровий лист, горошини чорного перцю, сіль до смаку гірчиця для подачі.

Як покращити смак холодця?

Беремо п'ять головок часнику, замотуємо їх у фольгою і будемо запікати в духовці, температура 180 градусів півгодини.

Весь рецепт приготування холодцю має бути не напряжний. Часник запікається. Желатину взяли 25 г залили 120 мл води і поставили нехай стоїть набухає.

Вмикаємо повільний вогонь і варимо холодець 1 годину. Коли одну годину поварили, ніжки дістали і ще півгодини варимо для того, щоб свинина віддала свій смак і аромат.

Таким чином виходить, що ми півтори години всього варимо холодець і тим часом поки варимо, підготуємо ємності для того, щоб проціджувати холодець.

Просто м'ясо вже від'єднується автоматично від ніжок.

Читайте також:

Медовик для лінивих: переможниця "Мастер Шеф" показала швидкий рецепт.

Міша Кацурін показав, як смачно приготувати яйця для сніданку.

Смачніше, ніж запіканка: простий рецепт шоколадного пирога з сирною начинкою.