Популярні новини

Останні новини

Трансформація чекає на всіх: як Плутон вплине на життя Скорпіонів та Водоліїв

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 5 листопада: напруга у стосунках та час для планування фінансів

Що заборонено купувати 5 листопада і кому потрібно розкидати монети сьогодні: прикмети та заборони на Іони

Гороскоп на вівторок 5 листопада для всіх знаків Зодіаку: Водолії пробудять у собі бунтаря, Терези – романтика

Ніжна білкова шарлотка, яку варто скуштувати: простий рецепт

Що робити, якщо людина подавилася: експерти розповіли, як надати першу допомогу

Шоколадно-ягідне тістечко "Моті": рецепт популярного десерту від Лізи Глінської

Як уберегти будинок від негативної енергетики: дерево-оберіг стане охоронцем вашого домашнього вогнища

Для військових організували безкоштовне укриття з можливістю відпочити, поїсти та попрати

Луцький собор прикрасили фресками із місцевими бізнесменами: "Чи соромно нам – ні"

Новий виклик для ЗСУ: експерт розповів, як російські дрони навчилися ухилятися від атак

Зимова допомога для українців: хто може розраховувати на підтримку

Простий рецепт бефстроганов: зірка "Мастер Шеф" показала, як смачно приготувати яловичину

Соковиті фаршировані помідори з сирною шапочкою: рецепт, який вартий святкового столу

Як швидко приготувати український холодець: Клопотенко розкрив ідеальний рецепт

Поділитися сюжетом
Як швидко приготувати український холодець: Клопотенко розкрив ідеальний рецепт

Шеф-кухар, ресторатор, переможець проекту "Майстер Шеф" Євген Клопотенкопоказав, як приготувати найсмачніший холодець.

Як передає Politeka.net, рецепт з'явився у Клопотенка в Ютубі.

"Зараз би смачного насиченого холодцю з гірчицею! Але я знаю, що своє бажання ви притримуєте до свята, бо знаєте, що готувати цю страву дуже складно, довго та з нею багато мороки. Я не можу залишити вас сам на сам зі своїми бажанням, тому зустрічайте – найсмачніший холодець без напрягу", - повідомив Клопотенко.

Інгредієнти для приготування українського холодцю, який ще називають драглі: 500 г свинини 5 курячих гомілок 25 г желатину (порошок) 120 мл води для замочування желатину 2,5 л води 5 голівок часнику лавровий лист, горошини чорного перцю, сіль до смаку гірчиця для подачі.

Як покращити смак холодця?

Беремо п'ять головок часнику, замотуємо їх у фольгою і будемо запікати в духовці, температура 180 градусів півгодини.

Весь рецепт приготування холодцю має бути не напряжний. Часник запікається. Желатину взяли 25 г залили 120 мл води і поставили нехай стоїть набухає.

Вмикаємо повільний вогонь і варимо холодець 1 годину. Коли одну годину поварили, ніжки дістали і ще півгодини варимо для того, щоб свинина віддала свій смак і аромат.

Таким чином виходить, що ми півтори години всього варимо холодець і тим часом поки варимо, підготуємо ємності для того, щоб проціджувати холодець.

Просто м'ясо вже від'єднується автоматично від ніжок.

Читайте також:

Медовик для лінивих: переможниця "Мастер Шеф" показала швидкий рецепт.

Міша Кацурін показав, як смачно приготувати яйця для сніданку.

Смачніше, ніж запіканка: простий рецепт шоколадного пирога з сирною начинкою.