Популярные новости

Последние новости

Связи не помогли: будут судить харьковчанку, которая за $17 тыс. предлагала оформить группу инвалидности

После обвинений в нелепых приказах: генерал-лейтенант Содоль покинул ВСУ "из-за проблем со здоровьем"

Авто на папе, жена - в СБУ: экс-начальник Львовской таможни Олег Шахрай пересел на Mercedes за 2,4 млн грн

Режиссер и военный ВСУ Сеитаблаев прокомментировал возможность мобилизации его сына в армию РФ

Рулет с вареной сгущенкой и орехами: простой десерт для сладкоежек от "Мастер Шефа"

Нардеп Юрий Шаповалов покупал танкеры для транспортировки российской нефти, - СМИ

Лавров планирует поехать в Евросоюз впервые с начала войны в Украине

В "Центрэнерго" прогнозируют возвращение графиков отключения света со следующей недели

Самый старый в мире спорткар продают за 74 млн грн: развивает "бешеные" 40 км/ч

ГУР показало видео ликвидации паникующих оккупантов

"Будьте взаимовежливыми": украинцам светят штрафы на парковках для авто, названы главные нарушения

Экзамены отменили, но сдавать все равно придется: абитуриентам объявили новые условия

Згурец назвал вероятный «центр тяжести всех осенне-зимних операций» врага

В России придумали новый "Z-перформанс"

Экснардеп Аристов, застуканный на Мальдивах в войну, игнорирует чтение своего дела: без этого судить не смогут

Як приготувати вівсяне печиво: рецепт Лізи Глінської, для якого потрібно лише 15 хвилин

Поделиться сюжетом
Як приготувати вівсяне печиво: рецепт Лізи Глінської, для якого потрібно лише 15 хвилин

Відомий український шеф-кухар та зірка шоу "МастерШеф" Ліза Глінська пропонує свій рецепт хрумкого та поживного печива.

Щоб приготувати це чудове вівсяне печиво, вам знадобляться: 100 г вівсяних пластівців швидкого приготування, 100 г борошна, 4 г розпушувача, дрібка солі, трохи кориці або ванільного цукру, 1 яйце (близько 50 г), 100 г цукру і 80 г вершкового масла жирністю 82%.

Спосіб приготування:
Почніть із того, що змішайте вівсяні пластівці, борошно, розпушувач, сіль і трохи кориці або ванільного цукру. Використайте блендер або подрібнювач, щоб довести цю суміш до стану борошна. Перекладіть суху суміш в окрему миску, додайте до неї цукор і перемішайте.

Розтопіть вершкове масло, щоб воно було м’яким, але не гарячим, і додайте до сухих інгредієнтів разом із яйцем. Все добре перемішайте, щоб утворилося вологе, м’яке тісто, яке легко збирається в купу.

Розділіть тісто на дев'ять однакових частин – по 50 г кожна. Сформуйте з кожної частини невеличкі кульки, злегка приплюсніть їх у формі шайбочки та викладіть на деко, застелене пергаментом. Розігрійте духовку до 180 градусів з конвекцією і випікайте печиво приблизно 15 хвилин, доки воно не стане золотистим і ароматним.

Коли вівсяне печиво готове, дайте йому охолонути прямо на дечці. Обов'язково зберігайте цей рецепт Лізи Глінської, щоб порадувати близьких домашньою випічкою.

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.