Популярні новини

Останні новини

В Москві незадоволені постачанням зброї з Туреччини в Україну, яка "вбиває російських військових"

Бояться воювати: партизани дізналися про настрої у морпехів із Севастополя

​За жовтень окупанти випустили по Україні рекордну кількість "Шахедів" та дронів невстановленого типу

"Нафтогаз" звернувся до всіх споживачів: час перевірити лічильники

Як приготувати картопляні млинці: рецепт від "МастерШефа" Литвинової

Bloomberg оновив рейтинг найбагатших людей планети

На Київщині фіксують пошкодження після атаки РФ

Привчити до кігтеточки простіше, ніж ви думаєте: важливі поради для котомам і кототат

Українська мова стала приреченою просто на історичну перемогу, - Олесь Доній

Укрпошта запізнюється з повістками: як уникнути штрафу за "прострочений" лист від ТЦК

Надміру нараховані пенсії доведеться повертати: частину українців змусять віддати гроші

Дональд Туск показав початок будівництва укріплень на кордоні з РФ

В ISW дізнались про «шахеди» із термобаричними боєголовками: що це означає

Корупціонерам дозволили відкупатися від в’язниці - скільки коштує

Я це сказав минулого літа, що наступним етапом будуть ракети Tomahawk, - Михайло Шейтельман

Як приготувати вівсяне печиво: рецепт Лізи Глінської, для якого потрібно лише 15 хвилин

Поділитися сюжетом
Як приготувати вівсяне печиво: рецепт Лізи Глінської, для якого потрібно лише 15 хвилин

Відомий український шеф-кухар та зірка шоу "МастерШеф" Ліза Глінська пропонує свій рецепт хрумкого та поживного печива.

Щоб приготувати це чудове вівсяне печиво, вам знадобляться: 100 г вівсяних пластівців швидкого приготування, 100 г борошна, 4 г розпушувача, дрібка солі, трохи кориці або ванільного цукру, 1 яйце (близько 50 г), 100 г цукру і 80 г вершкового масла жирністю 82%.

Спосіб приготування:
Почніть із того, що змішайте вівсяні пластівці, борошно, розпушувач, сіль і трохи кориці або ванільного цукру. Використайте блендер або подрібнювач, щоб довести цю суміш до стану борошна. Перекладіть суху суміш в окрему миску, додайте до неї цукор і перемішайте.

Розтопіть вершкове масло, щоб воно було м’яким, але не гарячим, і додайте до сухих інгредієнтів разом із яйцем. Все добре перемішайте, щоб утворилося вологе, м’яке тісто, яке легко збирається в купу.

Розділіть тісто на дев'ять однакових частин – по 50 г кожна. Сформуйте з кожної частини невеличкі кульки, злегка приплюсніть їх у формі шайбочки та викладіть на деко, застелене пергаментом. Розігрійте духовку до 180 градусів з конвекцією і випікайте печиво приблизно 15 хвилин, доки воно не стане золотистим і ароматним.

Коли вівсяне печиво готове, дайте йому охолонути прямо на дечці. Обов'язково зберігайте цей рецепт Лізи Глінської, щоб порадувати близьких домашньою випічкою.

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.