Популярные новости

Последние новости

Легкий осенний десерт: яблоки, творог и аромат апельсина

Государство страхует свеклу: сколько получат украинские фермеры

Украинец-щуколов поймал почти 8-килограммового красавца

Мужчина украл товар на 905 гривен у «Сильпо»: суд дал ему пять лет лишения свободы

Незаконный выезд уклонистов за границу: одесский судья получил второе подозрение

Помогал "Роскосмосу" настраивать разведывательные спутники: в Харькове задержали пособника врага

О кедах лучше забыть: украинкам показали самые модные фасоны сапог на осень-зиму

"Выборы" по-белорусски: соперница Лукашенко агитирует за Лукашенко

Героическая оборона Селидового дала возможность готовить, укреплять в частности оборону Покровска, - Александр Мусиенко

Как приготовить домашнюю шаурму: простой и быстрый рецепт

Украинцам отказывают в пенсии: почему "закрывают глаза" на стаж

Нардеп Арсений Пушкаренко: План победы должен консолидировать наших союзников и усилить поддержку Украины

Судей ВАКС обвиняют в выполнении задач НАБУ

Нардеп Пушкаренко: План победы должен консолидировать наших союзников и усилить поддержку Украины

"Нельзя просто взять и бросить Украину": датский аналитик разобрал позицию Запада по "плану победы"

І навіть хліб зберігаєте неправильно: чому вироби пліснявіють і черствіють у вашому будинку

Поделиться сюжетом
І навіть хліб зберігаєте неправильно: чому вироби пліснявіють і черствіють у вашому будинку

Хліб досить швидко черствіє, якщо не дотримуватись правил зберігання. Але цього можна уникнути, якщо пам'ятати про деякі нюанси.

Шеф-кухар та Пекар Сара Брайденстайн поділилася кількома корисними порадами щодо зберігання хліба.

Хліб. Фото: скрін youtube

За її спостереженнями, найкраще зберігається хліб далі за плиту – у хлібниці, або ящику. Найбільш ідеальними умовами для хліба можна вважати прохолодне сухе місце. Для того, щоб споживати його кожен день, достатньо загорнути його в тканину або спеціальний папір. Це допоможе зберегти м'якість хліба надовго.

Найгірше місце для зберігання продукту – холодильник. Хоча деякий магазинний хліб, який насичений консервантами може витримувати таку умову, це ідеальним місце назвати не можна.

Якщо ви все ж таки хочете покласти хліб у холодильник, то потрібно тільки огорнути його грубою тканиною.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Цей продукт можна заморожувати. Для цього перед процедурою переконайтеся, що він охолонув до кімнатної температури. Якщо хліб у пакет покласти теплий, виникне конденсат. Перед заморожуванням його слід нарізати. Якщо дотримуватись всіх умов, то в замороженому вигляді цей продукт може зберігатися близько 3 місяців.

Для вживання хліба щодня потрібно огорнути його папером і покласти у відведене місце. Тоді він не засихатиме і пліснявітиме.

Раніше ми повідомляли, як зберегти зимові яблука до весни: поради садівникам.