Популярні новини

Останні новини

Дронова атака по Києву: ДТЕК заявив про пошкодження високовольтної лінії

На сесії Київради розглянуть питання відновлення роботи «Київміськбуду» та добудови житла для 40 тисяч сімей

Лукашенко розповів про українських генералів, які буцімно "хотіли здатися в полон"

Звернення до одеського бізнесу: розкажіть, чи вимагають з вас побори

Українцям може загрожувати в'язниця за публікацію інформації про ТЦК у соцмережах

​"Є підозра, що окупанти додатково залучили резерви "Шахедів", - військовий експерт про збільшення кількості запусків БпЛА

Шеф-кухар Євген Клопотенко розкрив рецепт ідеального тірамісу: "Обов’язково спробуйте"

Новий рівень співпраці: в Міноборони розповіли про особливість наступного "Рамштайну"

«Йде системна робота»: військовий експерт про вибухи в Бердянську та інші уражені цілі ворога

Каструля та сковорідка блищатимуть: лайфхак із "секретною" м'якою губкою

У Фінляндії висунули звинувачення у скоєнні воєнних злочинів на сході України засновнику угруповання «Русич»

Найвищий рейтинг серед військово-політичного керівництва у Залужного, Буданова і Зеленського: опитування

Найвищий рейтинг серед військово-політичного керівництва у Залужного, Буданова і Зеленського: опитування

У Харкові з-під завалів дістали тіла чоловіка та підлітка

У Львові блогерку вигнали з закладу: хотіла розрахуватися картою Сбєрбанку

І навіть хліб зберігаєте неправильно: чому вироби пліснявіють і черствіють у вашому будинку

Поділитися сюжетом
І навіть хліб зберігаєте неправильно: чому вироби пліснявіють і черствіють у вашому будинку

Хліб досить швидко черствіє, якщо не дотримуватись правил зберігання. Але цього можна уникнути, якщо пам'ятати про деякі нюанси.

Шеф-кухар та Пекар Сара Брайденстайн поділилася кількома корисними порадами щодо зберігання хліба.

Хліб. Фото: скрін youtube

За її спостереженнями, найкраще зберігається хліб далі за плиту – у хлібниці, або ящику. Найбільш ідеальними умовами для хліба можна вважати прохолодне сухе місце. Для того, щоб споживати його кожен день, достатньо загорнути його в тканину або спеціальний папір. Це допоможе зберегти м'якість хліба надовго.

Найгірше місце для зберігання продукту – холодильник. Хоча деякий магазинний хліб, який насичений консервантами може витримувати таку умову, це ідеальним місце назвати не можна.

Якщо ви все ж таки хочете покласти хліб у холодильник, то потрібно тільки огорнути його грубою тканиною.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Цей продукт можна заморожувати. Для цього перед процедурою переконайтеся, що він охолонув до кімнатної температури. Якщо хліб у пакет покласти теплий, виникне конденсат. Перед заморожуванням його слід нарізати. Якщо дотримуватись всіх умов, то в замороженому вигляді цей продукт може зберігатися близько 3 місяців.

Для вживання хліба щодня потрібно огорнути його папером і покласти у відведене місце. Тоді він не засихатиме і пліснявітиме.

Раніше ми повідомляли, як зберегти зимові яблука до весни: поради садівникам.