Популярные новости

Последние новости

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Аграриям вернут 25% за технику: как пользоваться государственной программой

Путин подтвердил участие войск КНДР в войне: политтехнолог спрогнозировал, что будет дальше

Украинские химические технологии ЛТД во время войны: как функционирует и работает компания в условиях полномасштабного вторжения

Обстрелы РФ Днепропетровщины: от дрона пострадали дети

Около километра сеток: Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Выращивай сам или плати втридорога: овощи станут не по карману большинству украинцев

На Буковине мужчины топором избили работника ТЦК: суд вынес вердикт

СБУ ликвидировала еще шесть схем уклонения от мобилизации: задержали чиновников ВВК

Дома тоже можно заносить: как легко отстирать домашние тапочки, всего 3 ингредиента

Сырно-тыквенная запеканка: простой осенний десерт для всей семьи

Госэкоинспекция зафиксировала незаконный лов рыбы в Сулинском заказнике

Бесплатное питание в школах: на что могут рассчитывать не только ученики 1-4 классов

Служба в ВСУ: в Минобороны рассказали о ситуации с рекрутингом

АМУ просит Раду отклонить проект о регулировании бизнеса: остановит водо- и теплоснабжение в городах

Домашній курячий рулет: просто, смачно та без консервантів

Поделиться сюжетом
Домашній курячий рулет: просто, смачно та без консервантів

Цього разу у соціальній мережі фудблогер Наталія Жук поділилася смачним та простим рецептом домашнього курячого рулету.

За допомогою курячого філе та стегна ви зможете створити неймовірно смачну страву, яка порадує вас та ваших близьких.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 500 г курячого стегна зі шкіркою
  • 23 г суміші для засолювання м'яса

Приготування:

Почніть із підготовки курячого м'яса. Наріжте смужками куряче філе і перекладіть в миску. Зі стегна зніміть шкірку і видаліть кістку, потім наріжте кубиками м'ясо. Рекомендується нарізати філе та стегно різними формами, щоб рулет краще тримав форму.

Тепер додайте спеції. Використовуйте суміш для засолювання м'яса, але можна взяти будь-яку іншу універсальну суміш, яка складається з нітритної солі, глюкози, натуральних трав і спецій. На 1 кілограм м'яса потрібно близько 23 г суміші – столова ложка із гіркою. Добре перемішайте м'ясо з приправою, накрийте миску та поставте в холодильник на 12 годин. Також не забудьте посипати сумішшю шкірку, якщо ви плануєте її використати.

Після цього підготуйте рукав для запікання. Розріжте його і викладіть шкіру, потім додайте м'ясо, утворюючи щільний рулет. Зав'яжіть рулет у кількох місцях товстою ниткою.

Покладіть рулет на решітку в холодну духовку і випікайте при температурі 75-80°C протягом 3,5-4 годин. Важливо не відчиняти дверцята духовки під час запікання.