Популярні новини

Останні новини

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Дронові атаки РФ: "Енергоатом" розповів про загрозу для Хмельницької АЕС

Військовий сфотографував ППО і виклав в мережу: суд призначив йому покарання

Влада розуміє важливість звільнення України від екологічного податку СВАМ – Качка

Домашній курячий рулет: просто, смачно та без консервантів

Поділитися сюжетом
Домашній курячий рулет: просто, смачно та без консервантів

Цього разу у соціальній мережі фудблогер Наталія Жук поділилася смачним та простим рецептом домашнього курячого рулету.

За допомогою курячого філе та стегна ви зможете створити неймовірно смачну страву, яка порадує вас та ваших близьких.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 500 г курячого стегна зі шкіркою
  • 23 г суміші для засолювання м'яса

Приготування:

Почніть із підготовки курячого м'яса. Наріжте смужками куряче філе і перекладіть в миску. Зі стегна зніміть шкірку і видаліть кістку, потім наріжте кубиками м'ясо. Рекомендується нарізати філе та стегно різними формами, щоб рулет краще тримав форму.

Тепер додайте спеції. Використовуйте суміш для засолювання м'яса, але можна взяти будь-яку іншу універсальну суміш, яка складається з нітритної солі, глюкози, натуральних трав і спецій. На 1 кілограм м'яса потрібно близько 23 г суміші – столова ложка із гіркою. Добре перемішайте м'ясо з приправою, накрийте миску та поставте в холодильник на 12 годин. Також не забудьте посипати сумішшю шкірку, якщо ви плануєте її використати.

Після цього підготуйте рукав для запікання. Розріжте його і викладіть шкіру, потім додайте м'ясо, утворюючи щільний рулет. Зав'яжіть рулет у кількох місцях товстою ниткою.

Покладіть рулет на решітку в холодну духовку і випікайте при температурі 75-80°C протягом 3,5-4 годин. Важливо не відчиняти дверцята духовки під час запікання.