Популярные новости

Последние новости

Решающая неделя: эксперты рассказали, как может измениться курс гривны на фоне выборов в США

Генштаб ВСУ назвал причину сбоя GPS-навигации и точного времени на мобильниках

Бесплатные обеды в школах: кто сможет рассчитывать на горячее питание

Простой рецепт куриных наггетсов в духовке: очень вкусно и без лишнего жира

Субсидии на коммуналку и аренду жилья: смогут ли украинцы получать обе выплаты

Кличко передал от громады столицы сотню систем РЭБ и дроны 112 бригаде ТРО

Зарплаты в 2025 году начнут постепенно снижаться: в чем причина

Вышел на пенсию в 36: прокурор из Сумщины задекларировал сотни тысяч

Современная Мэрилин Монро: кто такая Сабрина Карпентер и почему вам стоит послушать не только "Espresso"

Считается ли повестка врученной, если ее не забрали из почты: объяснение адвоката

Новые правила для пенсий: сколько придется заплатить из зарплаты

Стало известно проо бегство из Украины нардепа Куницкого

Куриные зразы с сюрпризом: начинка, которая удивит близких за ужином

Октябрь стал рекордным: Генштаб ВСУ озвучил тревожные данные по дроновым атакам

Как получить 200 баллов на НМТ: советы учителей

Бісквітний рулет із яблуками за 15 хвилин: рецепт швидкого десерту для всієї родини

Поделиться сюжетом
Бісквітний рулет із яблуками за 15 хвилин: рецепт швидкого десерту для всієї родини

Українська кулінарна блогерка Юлія Сенич показала, як за лічені хвилини приготувати смачний і ніжний бісквітний рулет із яблуками.

Для приготування бісквітного рулету з яблуками нам знадобляться такі інгредієнти:

  • яйця - 4 шт.
  • цукор - 100 г
  • яблука - 3-4 шт.
  • борошно - 120 г
  • ванільний цукор - за бажанням
  • розпушувач - 0,5 ч.л.
  • кілька крапель лимонного соку, щоб яблука не потемнішали
  • за бажанням можна прикрасити рулет мигдальними пластівцями

Крім того, за бажанням можна додавати корицю та мед.

Щоб приготувати тісто, спершу яйця з цукром і ванільним цукром збиваємо міксером до пишної піни. Слідом додаємо борошно з розпушувачем і ще раз міксером перемішуємо тісто до однорідності.

Яблука чистимо від шкірки, натираємо на крупній тертці та збризкуємо лимонним соком. Якщо яблука не дуже солодкі, можна додати до них трохи цукру. Також за бажанням додаємо трохи кориці.

Натерті яблука викладаємо рівномірним шаром на деко, застелене пергаментом, а зверху заливаємо його тістом. Якщо є мигдальні пластівці, можна ними посипати тісто.

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин. На інший лист пергаменту акуратно перевертаємо все яблуками догори.

Якщо не додавали до яблук цукор, можна трохи полити їх медом. Загортаємо рулет, прикрашаємо його цукровою пудрою і можна насолоджуватися.