Популярні новини

Останні новини

"Чада! Товачво!": у мережі показали російську методичку для спілкування із солдатами КНДР

"Тоді мріяли про перший мільйон": Федоров назвав разючу кількість українців, що користуються "Дією"

​Визнає чи не визнає Україна результати виборів у Грузії — відповідь зі "Слуги народу"

Знижки для ухилянтів: хто зекономить на штрафах від ТЦК

Інцидент довкола жарту стендап-коміка Стенюка про мусульман: поліція проводить досудове розслідування

Листопад в Україні буде зі снігом та грозами: метеоролог дав прогноз на місяць

Коли восени обрізати малину, щоб мати щедрий врожай: головні хитрощі садівників

Фіцо вважає "особистим обов'язком" приїхати до Москви 9 травня

The Last of Us, Days Gone та тисячі інших ігор зі знижками до 75%: у Staem радує акціями Геллоуіна

Діти — майбутнє нашої країни: у Національній бібліотеці України нагородили переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку

На півдні України РФ зосередила близько 200 тис. військових - речник Сил оборони півдня

ТЦК мобілізували професора, який має відстрочку: суди прийняли несподіване рішення

Мобілізація їм не страшна: кого не призвуть цієї осені

"Прикидаються звірятками": ЗСУ показали відео полювання на російських "квадроберів"

У застосунку "Армія+" додали 5 нових електронних рапортів

Рецепт шоколадного фондану від судді "Мастер Шеф" Ярославського: дуже просто та швидко

Поділитися сюжетом
Рецепт шоколадного фондану від судді "Мастер Шеф" Ярославського: дуже просто та швидко

Суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як у домашніх умовах приготувати смачний і ніжний шоколадний фондан.

Щоб приготувати шоколадний фондан, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти (в розрахунку на чотири порції):

  • шоколад чорний (від 70%) - 110 г
  • шоколад молочний (35%) - 40 г
  • вершкове масло 82,5% - 100 г
  • яйця - 3 шт. великого розміру
  • цукор - 140 г
  • борошно - 40 г
  • какао-порошок - 10 г

Для подачі "Мастер Шеф" Володимир Ярославський радить використовувати ванільне морозиво та ягоди.

Чорний і молочний шоколад разом із вершковим маслом "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розтоплює на водяній бані та розмішує до однорідності.

Яйця збиваємо до однорідності з цукром і додаємо цю суміш до шоколаду, перемішуємо. Окремо змішуємо борошно з какао-порошком, також додаємо до шоколадної маси та ще раз усе добре перемішуємо.

Порційні формочки "Мастер Шеф" Володимир Ярославський трохи змащує вершковим маслом, присипає какао-порошоком і струшує його залишки. Шоколадну масу заливаємо в форми на 3/4 висоти (приблизно 7-8 см).

Обовʼязково даємо шоколадній масі охолонути перед випіканням. Випікаємо фондани в розігрітій до 190 градусів духовці приблизно 8 хвилин.

Одразу дістаємо фондан з форми на тарілку, додаємо кульку ванільного морозива та прикрашаємо ягодами або ягідним соусом.