Популярні новини

Останні новини

"Чада! Товачво!": у мережі показали російську методичку для спілкування із солдатами КНДР

"Тоді мріяли про перший мільйон": Федоров назвав разючу кількість українців, що користуються "Дією"

​Визнає чи не визнає Україна результати виборів у Грузії — відповідь зі "Слуги народу"

Знижки для ухилянтів: хто зекономить на штрафах від ТЦК

Інцидент довкола жарту стендап-коміка Стенюка про мусульман: поліція проводить досудове розслідування

Листопад в Україні буде зі снігом та грозами: метеоролог дав прогноз на місяць

Коли восени обрізати малину, щоб мати щедрий врожай: головні хитрощі садівників

Фіцо вважає "особистим обов'язком" приїхати до Москви 9 травня

The Last of Us, Days Gone та тисячі інших ігор зі знижками до 75%: у Staem радує акціями Геллоуіна

Діти — майбутнє нашої країни: у Національній бібліотеці України нагородили переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку

На півдні України РФ зосередила близько 200 тис. військових - речник Сил оборони півдня

ТЦК мобілізували професора, який має відстрочку: суди прийняли несподіване рішення

Мобілізація їм не страшна: кого не призвуть цієї осені

"Прикидаються звірятками": ЗСУ показали відео полювання на російських "квадроберів"

У застосунку "Армія+" додали 5 нових електронних рапортів

Запеченная картошка фри: простой и вкусный рецепт

Поділитися сюжетом
Запеченная картошка фри: простой и вкусный рецепт

В социальной сети фудблогер Наталья Жук рассказала, как сделать очень вкусную домашнюю картошку фри без лишних сложностей.

Блюдо идеально подходит как легкий гарнир или закуска, не уступая по вкусу фастфуду, пэотому его можно и точно нужно попробовать приготовить дома.

Ингредиенты:

  • Картофель — 1 кг
  • Вода — для замачивания
  • Растительное масло — 2 ст.л. (30 мл)
  • Мука — 1 ст.л.
  • Сладкая паприка — 1 ч.л.
  • Сушеный чеснок — 1 ч.л.
  • Соль — по вкусу (после запекания)

Для соуса:

  • Горчица — 2 ст.л.
  • Зернистая горчица — 1 ч.л.
  • Мед — 2 ст.л.
  • Растительное масло — 3 ст.л.

Приготовление:

Картофель нарежьте брусочками, как для классической картошки фри. Переложите его в миску и залейте холодной водой. Оставьте на 30 минут. После замачивания слейте воду и тщательно просушите картофель бумажными полотенцами.

Переложите картофель в большую миску, полейте его растительным маслом, добавьте муку, сладкую паприку и сушеный чеснок. Тщательно перемешайте.

Разогрейте духовку до 210°C. Выложите картофель на противень, застеленный пергаментной бумагой, в один слой, чтобы ломтики не соприкасались друг с другом. Запекайте около 30 минут, периодически переворачивая, чтобы картофель равномерно подрумянился.

Пока картофель выпекается, приготовьте соус: смешайте обычную и зернистую горчицу, добавьте мед и растительное масло. Тщательно перемешайте до однородной консистенции.

Готовую картошку достаньте из духовки и посолите по вкусу.