Популярні новини

Останні новини

Землян готують до інопланетян: розшифровано таємничий сигнал із марсіанського зонда

Відмовитися від НАТО на 20 років: журналісти розкрили деталі "мирного плану" Трампа для України

Роман Світан розповів, чи запросить Байден Україну до НАТО після перемоги Трампа

Не влаштовує класний керівник: чи можуть учні та батьки ініціювати заміну педагога

Виписати людину з житла можна без її згоди: українцям пояснили, як це зробити

"Побачимо перемогу, Слава Україні": колишній Ані Лорак похизувався мандрівкою з 13-річною донькою

Росія змінює тактику: чому українська ППО під новою загрозою

У ТЦК чекає спеціальна людина: воєнком розповів, як працюють з чоловіками з відстрочкою

«Перебував у скрутному становищі»: киянин обікрав Нову пошту та ломбард

У яких випадках українки можуть отримувати пенсію своїх чоловіків: увага – на відсотки

Швидке завершення війни загрожує втратами: Зеленський про мирну ідею Трампа

Військовому не виплатили гроші після поранення: справа дійшла до суду

Розігрів їжі в мікрохвильовці: безпечна звичка чи ризик для здоров'я

Експерт розповів, як Майя Санду змогла перемогти на виборах у Молдові, всупереч втручанню рф

Тисяча гривень для пенсіонерів: хто отримає виплати

Вкусные и сочные ребра в духовке: шеф-повар поделилась простым рецептом

Поділитися сюжетом
Вкусные и сочные ребра в духовке: шеф-повар поделилась простым рецептом

Это рецепт ребрышек очень простой, но с ним любые ребра, и телячьи, и свиные получаются невероятно вкусными и сочными.

Рецептом поделилась украинская шеф-повар Валентина Кущ на своей странице в Instagram.

"Ребра получаются мягкие и просто тают во рту, а соус барбекю делает их немного сладковатыми и в сочетании со специями это просто огонь", – советует шеф-повар.

Нам понадобятся:

  • 2 кг ребрышек (телячьих или свиных)
  • 2 ч.л. копченой паприки
  • 0,5 ч.л. сухого перца чили
  • 2 чт.л. сухого чеснока
  • 2 ч.л. сухого лука
  • 1 ч.л. соли
  • 2 ст.л. растительного масла

При желании можете добавлять свои любимые специи. Ну и, конечно, нам понадобится соус барбекю для смазывания ребрышек.

Сначала нужно зачистить ребрышки от лишнего жира и пленки. Добавляем растительное масло, соль и остальные специи, хорошо смазываем этой смесью ребра со всех сторон. Оставляем ребра мариноваться примерно на два часа.

Когда ребра замаринуются, шеф-повар заворачивает их в фольгу в два слоя и запекает в разогретой до 160 градусов духовке примерно 2-2,5 часа.

После этого достаем ребрышки из духовки и проверяем, мягкие ли они: если нет, то запекаем еще в фольге, если да – то убираем фольгу, щедро смазываем ребра соусом барбекю и запекаем еще минут 20 при 180 градусах.