Популярні новини

Останні новини

На Київщині зросла кількість пошкоджених обʼєктів внаслідок атаки РФ

Інспектори вже "виходять на полювання": українців змусять заплатити за популярне порушення

Українцям призначають субсидії на газ: скільки отримуватимуть сім'ї взимку 2024/2025

Голова селищної ради обкрадав бюджет, схема діяла три роки: подробиці цмнічного інциденту

Не мийте їх водою: які домашні речі можуть зіпсуватися від вологи

"Захід не має наміру воювати": експерт пояснив, чому країни ЄС не збільшують витрати на оборону

Ціни на їжу вже рвуть бюджети українців: як пережити осінь та не розоритися

«Стоїть непохитно і навіть зміцніла»: Остін оцінив «досягнення» Путіна у війні в Україні

Ідеальний фарширований перець без духовки: кулінар поділився простим рецептом

Майже 200 євро на перший час: у якій країні українцям допоможуть облаштуватись

"Зізнавайтеся, хто писав": Кадирова висміяли за скасування власного наказу

З 1 листопада діятимуть нові правила на українських дорогах: за порушення випишуть штраф

В Міноборони розповіли про перший медзаклад зі статусом Центру реінтеграції для звільнених з полону військових

Від класики до сміливих рішень: манікюрні тренди листопада, які варто спробувати

Мінус антени зв'язку, укриття та гаубиця: бригада «Гарт» показала свою роботу на Вовчанському напрямку

Шоколадное печенье с творожной начинкой: звезда "Зважені та щасливі" дала простой рецепт

Поділитися сюжетом
Шоколадное печенье с творожной начинкой: звезда "Зважені та щасливі" дала простой рецепт

Победительница шоу "Зважені та щасливі", а теперь эксперт по похудению, диетолог Юлия Науменко рассказала, чем можно заменить магазинное печенье.

Домашнее шоколадное печенье получается не только вкусным, но полезным и без лишних калорий, поэтому это идеальный вариант для тех, кто пытается похудеть или просто следит за фигурой.

Для основы печенья звезда "Зважені та щасливі" берет следующие ингредиенты (в расчете на два печенья-сэндвича):

  • овсянка плющенная перемолотая - 30 г
  • белок куриного яйца – 1 шт.
  • банан - 50 г
  • какао-порошок - 1 ч.л.

Для творожной начинки нам понадобится:

  • творог мягкий – 70 г
  • мед - 1 ч.л.
  • орехи измельченные (любые, кроме арахиса) – 20 г

Банан звезда "Зважені та щасливі" Юлия Науменко разминает вилкой и смешивает с перемолотой плющеной овсянкой и какао-порошком. Яичный белок взбиваем до стойких пиква, добавляем к банановой массе и аккуратно перемешиваем.

На смазанный растительным маслом пергамент с помощью ложечки выкладываем шоколадно-овсяное тесто, чтобы у нас получилось четыре печеньки. Выпекаем печенье в разогретой до 180 градусов духовке примерно 15 минут. Готовому печенью даем остыть.

Для начинки звезда "Зважені та щасливі" смешивает до однородности мягкий творог с медом и измельченными орешками. Два печенья смазываем начинкой, а сверху накрываем еще двумя печеньками.

Подавать это печенье звезда "Зважені та щасливі" советует не сразу, а дать ему постоять в холодильнике минимум час, можно ночь.