Популярні новини

Останні новини

Українцям готують перевірки: прийдуть з першими відключеннями світла

Як доглядати за кімнатними рослинами в листопаді: головні поради від господинь

Взимку їжі вистачить, але від подорожчання це не врятує: що каже заступник міністра агрополітики

Субсидії на опалювальний сезон: які документи потрібно подати

Не стало через тиждень після мобілізації: у Рівному розслідують трагедію з чоловіком

"Джуманджі 3" завершить сагу: усі зірки повертаються в екшн

У Харкові ДСНС завершила розбір завалів від атаки РФ: троє загиблих, 36 травмованих

Шахеди стануть ще смертоноснішими: вижити шансів не залишать

Як швидко приготувати солянку: головні хитрощі кулінарів

Тарифи зростають, а водоканали шикують: гроші йдуть на ноутбуки за 100 тис, сумки для них, килимки та дзеркала

Політолог розповів, що чекає Грузію після виборів: «Країна знаходиться фактично перед непростим вибором»

Перетин кордону з Молдовою: ДПСУ попередила про можливі затримки

Перевірки економічного бронювання від мобілізації: багато компаній втратять працівників

Привласнили чужу спадщину: у Києві нотаріус зі спільниками вигадали схему збагаченням на померлих

ДТЕК виконав основні роботи з підготовки електромереж Києва до проходження зими

Шеф-повар Евгений Клопотенко раскрыл рецепт идеального тирамису: "Обязательно попробуйте"

Поділитися сюжетом
Шеф-повар Евгений Клопотенко раскрыл рецепт идеального тирамису: "Обязательно попробуйте"

"Мастер Шеф" Евгений Клопотенко вывел идеальную пропорцию, по которой тирамису всегда получается максимально вкусным.

Своим рецептом Клопотенко поделился на своем youtube канале.

"Тирамису – классический итальянский десерт, полюбившийся всему миру. Я – не исключение. Десерт очень нежный и воздушный благодаря удивительному крему на основе сыра маскарпоне. Я решил немного усовершенствовать рецепт торта тирамису, добавив в крем цедру лимона. Уверяю, так десерт станет еще более ароматным и вкусным. Обязательно попробуйте!", - сообщил Клопотенко.

ИНГРЕДИЕНТЫ для приготовления тирамису по рецепту Клопотенко: 500 г Маскарпоне 300 мл кофе (готового) 50 г рома (или коньяка) 500 мл сливок (33%) 8 желтков 8 ст. л. сахара 200 г палочек бисквитного печенья Савоярди 1 лимон (цедра одного лимона) 2 ст. л. какао.

"Савоярди" – это печенье, которое продается почти в каждом магазине сейчас и его не надо мочить, немного окунули, достали и уложили.

Тирамису нужно три часа в холодильнике, для того чтобы он настоялся, набрался хороших ароматов и чтобы он стал таким полноценным и законченным. Вот и все, после этого будем его пробовать.

Три часа прошло, тирамису стал однородным, очень приятным и теперь если у нас осталось какао, а традиционный тирамис готовится и полностью покрывается какао, но не всем это нравится.

Читайте также:

Весь секрет в соусе: кулинар показал, как вкусно приготовить картошку.

Любимый осенний десерт: рецепт легкого яблочного пирога с корицей.

Три топовых маринада для курицы: "Мастер Шеф" Хименес-Браво поделился рецептами.