Популярні новини

Останні новини

Укрпошта випустила нові голографічні марки - Смілянський

Експерт показав на реальному прикладі, як скоротити витрати на опалення цієї зими

Астрологи назвали знаки Зодіаку, в яких здійсняться найзаповітніші мрії до кінця року

​Внаслідок повеней в Іспанії загинули понад 50 людей

У Росії загорівся один з найбільших заводів електротехнічної галузі

Умєров повідомив про спрощення звітування за майно для військових: про які зміни йдеться

Краще, ніж деруни: рецепт пишних картопляних оладок з грибним соусом

Радіоперехоплення ГУР: дружина окупанта скаржиться на відсутність виплат та страхових

Українцям може загрожувати космічне подорожчання до 25 гривень за кубометр газу: "І це не межа"

Торгівельна війна між США та ЄС: експерти назвали загрози для світової економіки у разі перемоги Трампа на виборах

План Трампа по Україні – це секрет Полішинеля, а пропозиції Китаю не влаштовують навіть путіна: думка експерта

Роботизовані комплекси допомогли зменшити втрати серед українських військових

Гарріс і Трамп майже зрівнялися у передвиборчих перегонах: свіже опитування

На Донеччині викрили російських агентів, які розголошували дані про об'єкти критичної інфраструктури та місця розташування ЗСУ

Знижка для ухилянтів та заочні штрафи: для українців у новому законопроєкті підготували нововведення

Секрет идеального картофельного пюре: рецепт от судьи "Мастер Шеф" Хименеса-Браво

Поділитися сюжетом
Секрет идеального картофельного пюре: рецепт от судьи "Мастер Шеф" Хименеса-Браво

Известный шеф-повар, ресторатор, бессменный судья кулинарного шоу "Мастер Шеф" Эктор Хименес-Браво показал, как приготовить ароматное картофельное пюре с чесноком и зеленью.

Классическое картофельное пюре "Мастер Шеф" Эктор Хименес-Браво также готовит, но по этому рецепту оно получается еще более вкусным, очень нежным и одновременно пикантным.⠀

На 0,5 кг картофеля "Мастер Шеф" Эктор Хименес-Браво берет 50 г сливочного масла, 50 г молока, несколько зубчиков чеснока, 20 г растительного масла и 10 г любимой зелени.

Головку чеснока со срезанной верхушкой "Мастер Шеф" Эктор Хименес-Браво сбрызгивает растительным маслом, солит, перчит, заворачивает в фольгу и запекает в разогретой до 180 градусов духовке до мягкости.

Картофель "Мастер Шеф" Эктор Хименес-Браво предварительно отваривает до готовности. Чтобы консистенция пюре была идеальной, шеф-повар не просто разминает вареный картофель толкушкой, а затем дополнительно перетирает его через сито.

Перетертый картофель перекладываем в сотейник, ставим на маленький огонь и постепенно добавляем сливочное масло и растительное масло, постоянно помешивая пюре, как заварной крем.

После этого снимаем пюре из огня, вливаем теплое молоко и вымешиваем все до однородности. В конце добавляем к картофельному пюре мелко нарезанную зелень и запеченный чеснок по вкусу и еще раз хорошо перемешиваем.

Тесто для вареников получится идеальным: Хименес-Браво дал рецепт, который вы полюбите.

Оригинальнее омлета: рецепт вкусного завтрака за 10 минут.

Омлет с интересным ингредиентом за 5 минут: Хименес-Браво поделился любимым рецептом.