Популярні новини

Останні новини

Безкоштовного житла та виплат більше не буде: Франція позбавляє українців допомоги

Яку зелень найпростіше виростити на підвіконні: господині поділилися порадами

ТЦК здійснюватиме обмін даними про військовозобов'язаних з СБУ та поліцією, - Умєров

Немає інтернету – немає пенсії: клієнти відомого банку залишаються без виплат

Рецепт смачнющих пиріжків із мʼясом: шеф-кухар поділилася простим рецептом

Ти не геймер, ти горбатий чахлик: вчені заявили, що столи-трансформери небезпечніші за сидячі

"Переведення медиків зі шпиталів у піхоту": у Генштабі спростували заяву Безуглої

В Україні знову можуть зрости тарифи на комуналку: детальний прогноз від МВФ

Платіжка за світло може зрости: хто заплатить більше

Нардеп Юрій Шаповалов допоміг бізнес-партнеру уникнути сплати податків на сотні мільйонів

Комаровський назвав головну помилку при лікуванні варикозу: що не варто робити

Ощадбанк відбирає в пенсіонерів останні копійки: змушені чекати місяцями

Субсидія для ВПО на оренду житла: кому дадуть допомогу і що для цього потрібно

У Харкові чоловік продавав керуючі посади: вдалося заробити солідну суму

Ми всі не ідеальні: найгірші риси всіх знаків Зодіаку

Просто, быстро, вкусно и бюджетно: рецепт паштета из баклажанов и куриной печени

Поділитися сюжетом
Просто, быстро, вкусно и бюджетно: рецепт паштета из баклажанов и куриной печени

Если вы ищете рецепт сытной и необычной консервации на зиму, обратите внимание на этот печеночный паштет с баклажанами.

Его можно подавать с гренками, горячим картофелем и всем, чего только душа пожелает.

Баклажаны на зиму, скриншот: YouTube

Рецепт простой и не занимает много времени, а подсказала его Елена на своем YouTube канале "Дневник жизни".

Какие ингредиенты нужны:

  • Баклажан 2 кг
  • Печень куриная 1 кг
  • Морковь 500 г
  • Лук репчатый 500 г
  • Масло сливочное несоленое 250 г
  • Растительное масло 125 мл
  • Соль каменная 3 ч. л.
  • Перец черный молотый 1 ч. л.
  • Лавровый лист 4 шт.

Как приготовить, пошаговый рецепт:

Все овощи вымойте, баклажаны запеките в духовке до мягкости. Печень промойте и отварите до готовности.

Морковь и лук почистите, морковь натрите на большую терку, лук мелко нарежьте. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук до прозрачности, добавьте морковь, перемешайте и тушите до мягкости.

Баклажаны нарежьте кусочками и перекрутите их через мясорубку. Затем перекрутите печень и поджарку. В перекрученную массу добавьте масло, соль, перец, перемешайте и тушите на маленьком огне 1 час.

За это время простерилизуйте банки и крышки. Разложите паштет в стерилизованные банки и герметично закройте крышками.

Паштет из печени и баклажанов, скриншот

Также стало изестно про маринованный перец с чесноком за 30 минут: рецепт, с которым не нужно ждать зимы.