Популярні новини

Останні новини

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 5 листопада: напруга у стосунках та час для планування фінансів

Що заборонено купувати 5 листопада і кому потрібно розкидати монети сьогодні: прикмети та заборони на Іони

Гороскоп на вівторок 5 листопада для всіх знаків Зодіаку: Водолії пробудять у собі бунтаря, Терези – романтика

Ніжна білкова шарлотка, яку варто скуштувати: простий рецепт

Що робити, якщо людина подавилася: експерти розповіли, як надати першу допомогу

Шоколадно-ягідне тістечко "Моті": рецепт популярного десерту від Лізи Глінської

Як уберегти будинок від негативної енергетики: дерево-оберіг стане охоронцем вашого домашнього вогнища

Для військових організували безкоштовне укриття з можливістю відпочити, поїсти та попрати

Луцький собор прикрасили фресками із місцевими бізнесменами: "Чи соромно нам – ні"

Новий виклик для ЗСУ: експерт розповів, як російські дрони навчилися ухилятися від атак

Зимова допомога для українців: хто може розраховувати на підтримку

Простий рецепт бефстроганов: зірка "Мастер Шеф" показала, як смачно приготувати яловичину

Соковиті фаршировані помідори з сирною шапочкою: рецепт, який вартий святкового столу

Лінія Покровськ, Костянтинівка, Часов Яр: військовий експерт розповів, яке стратегічне завдання поставили перед військами Росії

Простий м'ясний пиріг: готуємо без тіста, з начинкою із сиру та зелені

Поділитися сюжетом
Простий м'ясний пиріг: готуємо без тіста, з начинкою із сиру та зелені

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко запропонувала смачний м'ясний пиріг.

М'ясний пиріг без тіста - відмінний варіант для тих, хто хоче здивувати рідних чимось смачним, але не хоче вовтузитися з тестом. Цей рецепт готується швидко і підійде навіть початківцям.

Отже, вам знадобиться:

  • Куряче філе - 2 шт.;
  • Часник - 3 зубчики;
  • Твердий сир – 150 г;
  • Приправа для курки – 1 ст.л.;
  • Вода - 50 мл;
  • Олія для змащування форми - 10 г.

Для начинки:

  • Цибуля - 5 шт.;
  • Червона цибуля - 1 шт.;
  • Зелена цибуля - 1 пучок;
  • Шпинат - 150 г;
  • Сіль, перець за смаком;
  • Сушений часник - 1 ч. л.;
  • Моцарелла - 130 г;
  • Варені яйця – 3 шт.

Для заливки:

  • Яйця - 2 шт.;
  • Крем-сир - 180 г.

Спочатку помістіть куряче філе, часник і твердий сир у блендер і подрібніть до фаршу. Додайте воду, приправу для курки, сіль та перець за смаком. Добре перемішайте.

Форму для випікання змастіть олією. Викладіть курячий фарш у форму, рівномірно розподіліть по дну та сформуйте корж. Запікайте при температурі 180°C близько 35 хвилин.

Наріжте всі види цибулі та обсмажте. За пару хвилин до закінчення смаження додайте шпинат, посоліть і поперчіть. Зніміть із вогню. В окремій мисці збийте яйця з крем-сиром до однорідності.

Викладіть обсмажену цибулю зі шпинатом у миску, додайте нарізану кубиками моцареллу та заливку з яєць та крем-сиру. Все ретельно перемішайте.

На запечений м'ясний корж викладіть приготовану начинку, рівномірно розподіліть її і прикрасьте зверху половинками варених яєць. Поставте форму назад у духовку і випікайте ще 25 хвилин при 180°C.