Популярні новини

Останні новини

Пальне відчутно подешевшало попри новий акциз

Поспілкуватися з духами та дізнатися майбутнє: обряди та ворожіння на Геловін-2024

Доктор Комаровський назвав способи, як покращити сон: корисні рекомендації

Подати заявку на субсидію стало простіше: один документ – і все готово

Піца без тіста: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт смачного картопляного пирога

Дружина зраджувала, а платитиме коханець: ошуканий чоловік отримає 750 тисяч за втіхи благовірної

Внутрішній план перемоги: екс-нардеп розповів, чи спрацює ідея Зеленського

Тривога під час уроку: батькам зробили попередження

Доктор Комаровський розвіяв міф щодо напоїв із холодильника: головна рекомендація для українців

Якщо Захід передасть Україні росактиви, це означатиме кінець відносин із росією: думка експерта

Військовий експерт розповів, що відбувається у Селидовому: ризик оточення та шалені втрати

Податкова поверне помилкові переплати: що треба знати

ЗС РФ вдарили по центру Харкова: мер розповів про постраждалих

"4 тисячі доларів і не повезу в ТЦК": поліцейський вимагав гроші у чоловіка на Львівщині

Зеленський провів зустріч з прем'єром Ісландії: про що домовлялись

Люди начали создавать масло из воздуха — по вкусу почти не отличается

Поділитися сюжетом
Люди начали создавать масло из воздуха — по вкусу почти не отличается

Американский стартап Savor разработал специальный термохимический процесс, который создает молекулы жира из углекислого газа, водорода и кислорода.

Об этом пишет The Guardian.

Сообщается, что компания уже проводила слепые дегустации с участием нескольких десятков человек и в ближайшее время планирует провести более формальное масштабное исследование. На данный момент компания получает одобрения от регуляторов, чтобы начать продажи.

По мнению американского предпринимателя и общественного деятеля Билла Гейтса, который высказал свое мнение о продукте, идея перехода на жиры и масла, изготовленные в лаборатории, «на первый взгляд может показаться странной», но эти продукты имеют огромный потенциал для сокращения выбросов парниковых газов. Вкус же продукта, по его словам, очень приятный, "как у настоящего» масла".