Популярні новини

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ

Люди начали создавать масло из воздуха — по вкусу почти не отличается

Поділитися сюжетом
Люди начали создавать масло из воздуха — по вкусу почти не отличается

Американский стартап Savor разработал специальный термохимический процесс, который создает молекулы жира из углекислого газа, водорода и кислорода.

Об этом пишет The Guardian.

Сообщается, что компания уже проводила слепые дегустации с участием нескольких десятков человек и в ближайшее время планирует провести более формальное масштабное исследование. На данный момент компания получает одобрения от регуляторов, чтобы начать продажи.

По мнению американского предпринимателя и общественного деятеля Билла Гейтса, который высказал свое мнение о продукте, идея перехода на жиры и масла, изготовленные в лаборатории, «на первый взгляд может показаться странной», но эти продукты имеют огромный потенциал для сокращения выбросов парниковых газов. Вкус же продукта, по его словам, очень приятный, "как у настоящего» масла".