Популярні новини

Останні новини

Гороскоп на листопад-2024: ретроградний Меркурій принесе Рибам можливості, а Тельцям передчуття

Як приготувати Київський торт вдома: Ліза Глінська розкрила рецепт легендарного десерту

Комаровський розповів, як лікувати горло в домашніх умовах: чого слід уникати

Соус сацебелі на зиму: ідеальний рецепт від Тетяни Литвинової, відео

Раз і назавжди: досвідчені садівники розповіли, як позбутися бур'янів

Українські АЗС готують несподіванки: що варто знати водіям

У Ані Лорак вирвалося українське слово - зрадниця почала цинічно іржати

Грузія готується до післявиборчих проблем: експерти розповіли про наслідки втручання рф

Українці можуть не платити за житло: покриють усі витрати

Як швидко приготувати вдома тісто для піци: рецепт від шеф-кухаря Клопотенка

Військовий експерт розповів, яку позицію зайняли США щодо вступу КНДР у війну: «Це дуже зручно»

15 Хвилин — і іржі як не було: два простих способи очистити ванну

Михайло Шейтельман заявив, що за законами війни Україна має право знищувати війська КНДР навіть у КНДР

Міндовкілля взяло участь у важливій конференції: збереженням біорізноманіття попри загрози викликані війною

Скандал на вирішальному етапі виборчої кампанії: Байден несподівано зробив "подарунок" Трампу

Куриное филе в кукурузной корочке и пряная тыква: как сделать легкий ужин

Поділитися сюжетом
Куриное филе в кукурузной корочке и пряная тыква: как сделать легкий ужин

В социальной сети фудблогер Наталья Жук рассказала, как сделать очень сочное мясо в панировке и с сыром.

Этот рецепт сочетает в себе нежное куриное филе с тянущимся сыром в хрустящей корочке и ароматную тыкву, запеченную с приправами. Блюдо получается сытным и полезным.

Для куриного филе:

  • Куриное филе — 2 шт
  • Соль, черный перец — по вкусу
  • Сыр моцарелла — 70 г
  • Мука — 100 г
  • Паприка — 1 ч. л.
  • Сушеный чеснок — 1/2 ч. л.
  • Несладкие кукурузные хлопья — 200 г
  • Яйца — 2 шт
  • Соль — по вкусу
  • Растительное масло — для жарки

Для запеченной тыквы:

  • Тыква — 500 г
  • Мука — 1 ст. л.
  • Кукурузный крахмал — 1 ст. л.
  • Сушеный чеснок — 1/2 ч. л.
  • Паприка — 1 ч. л.
  • Соль — 1/2 ч. л.
  • Растительное масло — 3 ст. л.

Приготовление:

Куриное филе нарежьте на порционные кусочки, сделайте небольшие надрезы в середине. Посолите и поперчите каждый кусок по вкусу. Вложите внутрь каждого кусочка филе по ломтику сыра моцарелла.

В одной миске смешайте муку, паприку и сушеный чеснок. В другой миске взбейте яйца с добавлением щепотки соли.

Кукурузные хлопья измельчите в крошку, но не в порошок. Обваляйте каждый кусочек филе сначала в муке, затем окуните в яйцо и обваляйте в кукурузных хлопьях.

Разогрейте сковороду на слабом огне и добавьте растительное масло. Жарьте куриное филе на маленьком огне по 4–5 минут с каждой стороны до румяной корочки.

Запеченная тыква:

Тыкву нарежьте на небольшие кубики и посыпьте смесью муки, крахмала, сушеного чеснока, паприки и соли. Добавьте растительное масло и тщательно перемешайте. Разложите тыкву на противне и выпекайте в разогретой до 180 °C духовке 30 минут.