Популярні новини

Останні новини

Соус сацебелі на зиму: ідеальний рецепт від Тетяни Литвинової, відео

Раз і назавжди: досвідчені садівники розповіли, як позбутися бур'янів

Українські АЗС готують несподіванки: що варто знати водіям

У Ані Лорак вирвалося українське слово - зрадниця почала цинічно іржати

Грузія готується до післявиборчих проблем: експерти розповіли про наслідки втручання рф

Українці можуть не платити за житло: покриють усі витрати

Як швидко приготувати вдома тісто для піци: рецепт від шеф-кухаря Клопотенка

Військовий експерт розповів, яку позицію зайняли США щодо вступу КНДР у війну: «Це дуже зручно»

15 Хвилин — і іржі як не було: два простих способи очистити ванну

Михайло Шейтельман заявив, що за законами війни Україна має право знищувати війська КНДР навіть у КНДР

Міндовкілля взяло участь у важливій конференції: збереженням біорізноманіття попри загрози викликані війною

Скандал на вирішальному етапі виборчої кампанії: Байден несподівано зробив "подарунок" Трампу

Контроль за ухилянтами стане жорсткішим: як знайдуть порушників обліку

«СТЕФАНИК. Новели»: у Києві покажуть п’єсу за текстами відомого українського екзистенціаліста

Політика у нас не змінена, і вона найбільше отруює зараз саму українську державу, - Олесь Доній

Как сделать нежный творожно-сливовый пирог: доступный рецепт без сложностей

Поділитися сюжетом
Как сделать нежный творожно-сливовый пирог: доступный рецепт без сложностей

Фудэксперт Светлана Левицкая и авторка кулинарного блога в Инстаграм рассказала секреты приготовления вкусного пирога с творогом.

Вы можете использовать любые фрукты по сезону и заменить сахар на подсластитель по вкусу. Благодаря тому, что пирог готовиться легко и просто, сделать его можно в любой момент.

Ингредиенты для основы:

  • Творог — 400 г
  • Рисовая мука — 150 г
  • Ваниль — по вкусу
  • Сода — 1 ч. л.
  • Щепотка соли
  • Кефир — 50 г (если тесто будет слишком сухим)

Для начинки:

  • Сливы без косточек — 400 г
  • Кефир — 150 г
  • Кукурузный крахмал — 30 г
  • Яйца — 3 шт
  • Сахар для посыпки — 20 г

Приготовление:

Смешайте творог, рисовую муку, ваниль, соду и соль, при необходимости добавьте кефир. Замесите тесто и распределите его по форме (диаметром около 24 см), разминая пальцами.

Для заливки соедините кефир, яйца и крахмал, хорошо перемешайте. Разложите сливы на тесте и залейте подготовленной смесью. Посыпьте сверху сахаром.

Выпекайте пирог при температуре 180 °C около 50 минут, пока верх не подрумянится. Дайте пирогу полностью остыть перед подачей.

Если хотите послаще, посыпьте пирог сахарной пудрой, особенно если положили в пирог много фруктов с кислинкой.

Рецепт легкого пирога на йогурте от победительницы "Мастер Шеф": очень просто и вкусно.

Вместо котлет: рецепт картофельных дерунов с курицей.

Вкусно, как в ресторане: рецепт популярного итальянского салата из помидоров.