Популярні новини

Останні новини

Курячі рулети на картопляній подушці: найкраща вечеря за годину

Зайвими не будуть: як щомісячно отримувати від 450 грн на комуналку

Олександр Мусієнко розповів, як зірвати плани ворога на Запоріжжя, Дніпро і Харків: «Рецепти є відомі»

Ціни на капусту та буряк змінили напрямок: в скільки обійдуться овочі для борщу

Зеленський уперше прибув до Ісландії: яка мета візиту

Суддя заробив майже 4 млн грн сумнівним шляхом: йому обрали покарання

Співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні за підтримки ПРООН: оцінка шкоди довкіллю

Влада має відновити бронювання критичних працівників, щоб не спровокувати кризу у промисловості – експерт

Бризки крові та удари голим кулаком у череп: Конор МакГрегор анонсував власний файтинг

​Росіяни, які закатували до смерті жителя Ізюма, отримали підозри

Розвідка та партизани знищили залізничний міст у Бердянську: відомі деталі

Оцінка шкоди довкіллю: співробітники Держекоінспекції взяли участь у підготовчому засіданні

Чим підживити восени малину, щоб мати щедрий врожай: основні поради садівників

Мобілізацію посилять: поки рівень недостатній

Дронові атаки РФ: "Енергоатом" розповів про загрозу для Хмельницької АЕС

Як зробити "розумний" пиріг: два смаки в одному десерті

Поділитися сюжетом
Як зробити "розумний" пиріг: два смаки в одному десерті

У соціальній мережі фудблогер Наталія Жук показала, як можна зробити смачний "розумний пиріг" із ванільним смаком.

Такий пиріг дуже простий у приготуванні та порадує м'яким смаком, ідеально підходячи для затишного чаювання.

Інгредієнти:

  • Яйця - 4 шт.
  • Цукор — 100-150 г
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Вершкове масло - 110 г
  • Молоко - 500 мл
  • Борошно - 110 г
  • Дрібка солі

Приготування:

Розділіть яйця на білки та жовтки. У жовтки додайте цукор та ванільний цукор, збийте міксером до утворення пишної білої маси. Потім додайте розтоплене вершкове масло, молоко та борошно, і знову збийте ще раз.

У білки додайте щіпку солі і збивайте спочатку на низькій швидкості, потім збільшіть оберти до утворення стійких піків. Поступово додавайте білки в жовткову масу, акуратно перемішуючи.

Підготуйте форму, змастіть вершковим маслом та застеліть дно пергаментом. Вилийте тісто у форму.

Випікайте в розігрітій духовці до 180 °C 20 хвилин, потім знизьте температуру до 150 °C і випікайте ще 30 хвилин.

Пиріг підніметься, а потім трохи осяде, поділяючись на шари: ніжний крем заварний і повітряний бісквіт зверху.