Популярні новини

Останні новини

Відмова надати документи працівникам ТЦК: чим ризикують українці

"Допомога в 1 тис. грн від держави": у Мінсоцполітики попередили про шахраїв

Станіслав Желіховський розповів, що росії потрібно від Грузії: «Екзистенційний ворог путіна, ворог №1»

Легкий осінній десерт: яблука, творог та аромат апельсину

Держава страхує буряки: скільки отримають українські фермери

Українець-щуколов спіймав майже 8-кілограмового красеня

Чоловік вкрав товар на 905 гривень у «Сільпо»: суд дав йому п'ять років позбавлення волі

Незаконний виїзд ухилянтів за кордон: одеський суддя отримав другу підозру

​Допомагав "Роскосмосу" налаштовувати розвідувальні супутники: у Харкові затримали пособника ворога

Про кеди краще забути: українкам показали наймодніші фасони чобітків на осінь-зиму

"Вибори" по-білоруськи: суперниця Лукашенка агітує за Лукашенка

Героїчна оборона Селидового дала можливість готувати, зміцнювати зокрема оборону Покровська, - Олександр Мусієнко

Українцям відмовляють у пенсії: чому "заплющують очі" на стаж

Як приготувати домашню шаурму: простий та швидкий рецепт

Нардеп Арсений Пушкаренко: План перемоги має консолідувати наших союзників та посилити підтримку України

Як смачно приготувати цвітну капусту: шість простих рецептів

Поділитися сюжетом
Як смачно приготувати цвітну капусту: шість простих рецептів

Цвітну капусту можна приготувати кількома способами, тут ви дізнаєтеся кілька простих рецептів.

Як приготувати капусту?

Приготувати цвітну капусту на пару: Помістіть суцвіття цвітної капусти в паровий кошик над окропом. Накрийте кришкою і готуйте на пару близько 5-7 хвилин, поки вони не стануть м'якими, але злегка твердими.

Варити цвітну капусту Довести каструлю з підсоленою водою до кипіння і додати суцвіття цвітної капусти. Варити близько 5-7 хвилин|мінути| до готовності. Перед подачею злити воду.

Печеня: Перемішайте суцвіття цвітної капусти з оливковою олією, сіллю та улюбленими спеціями (наприклад, часниковим порошком, паприкою або кмином) на деку. Запікайте в попередньо розігрітій духовці при температурі 220 ° C протягом 20-25 хвилин до золотаво-коричневого кольору та м'якості, періодично перевертаючи.

Обсмажити цвітну капусту: Розігріти оливкову або вершкове масло у сковороді на середньому вогні. Додати суцвіття цвітної капусти і готувати, періодично помішуючи, доки вони не стануть золотисто-коричневими та ніжними, близько 8-10 хвилин.

Пюре із цвітної капусти: відваріть суцвіття цвітної капусти до готовності, потім злийте воду. Розімніть товкачем для картоплі або подрібніть в кухонному комбайні до однорідної маси. Приправте сіллю, перцем та будь-якими бажаними травами або спеціями.

Гриль: Перемішайте суцвіття цвітної капусти з оливковою олією, сіллю та перцем. Смажте на грилі на середньому вогні протягом 8–10 хвилин, періодично перевертаючи, доки вони не стануть м'якими і не підрум'яняться.

Джерело: oddbox .

Як правильно садити редиску у відкритий ґрунт, щоб отримати добрий урожай.

Як захистити картоплю від шкідників: корисні хитрощі від городників.

Як отримати ідеальну розсаду цвітної капусти: тонкощі та секрети