Популярні новини

Останні новини

Батьки ігнорують збори у школах: вчителька розповіла про трагічні наслідки

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 5 листопада: напруга у стосунках та час для планування фінансів

Що заборонено купувати 5 листопада і кому потрібно розкидати монети сьогодні: прикмети та заборони на Іони

Гороскоп на вівторок 5 листопада для всіх знаків Зодіаку: Водолії пробудять у собі бунтаря, Терези – романтика

Ніжна білкова шарлотка, яку варто скуштувати: простий рецепт

Що робити, якщо людина подавилася: експерти розповіли, як надати першу допомогу

Шоколадно-ягідне тістечко "Моті": рецепт популярного десерту від Лізи Глінської

Як уберегти будинок від негативної енергетики: дерево-оберіг стане охоронцем вашого домашнього вогнища

Для військових організували безкоштовне укриття з можливістю відпочити, поїсти та попрати

Луцький собор прикрасили фресками із місцевими бізнесменами: "Чи соромно нам – ні"

Новий виклик для ЗСУ: експерт розповів, як російські дрони навчилися ухилятися від атак

Зимова допомога для українців: хто може розраховувати на підтримку

Простий рецепт бефстроганов: зірка "Мастер Шеф" показала, як смачно приготувати яловичину

Соковиті фаршировані помідори з сирною шапочкою: рецепт, який вартий святкового столу

Лінія Покровськ, Костянтинівка, Часов Яр: військовий експерт розповів, яке стратегічне завдання поставили перед військами Росії

Як приготувати рисовий пиріг з грибами та сиром: вистачить для всієї родини

Поділитися сюжетом
Як приготувати рисовий пиріг з грибами та сиром: вистачить для всієї родини

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко запропонувала оригінальний рецепт пирога з рису.

Цей ароматний рисовий пиріг з куркою та грибами виходить дуже ситним і ви можете його подавати як закуску, так і основну страву. Завдяки поєднанню ніжного рису та сиру він набуває насичений смак та апетитну текстуру.

Інгредієнти:

  • Круглозерний рис - 3 склянки
  • Куряче філе - 2 шт.
  • Цибуля — 3 шт.
  • Гриби - 150 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Пармезан - 100 гр
  • Моцарела - 200 г
  • Твердий сир - 100 г
  • Сіль та перець - за смаком

Приготування:

Спочатку відваріть рис до повної готовності. Перекладіть його в миску і додайте яйця, пармезан та твердий твердий сир. Все добре перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.

Викладіть підготовлену рисову суміш у змащену форму та рівномірно розподіліть, формуючи основу пирога. Запікайте її в розігрітій до 180 °C духовці приблизно 20 хвилин, доки не утвориться золотиста скоринка.

Тим часом відваріть куряче філе, остудіть і наріжте на дрібні шматочки або розділіть на волокна. Цибулю наріжте і обсмажте на невеликій кількості олії, додавши гриби. Готуйте, поки цибуля не стане м'якою, а гриби не підрум'яняться.

Змішайте курку з обсмаженими цибулею та грибами, додайте шматочки моцарелли та приправте сіллю та перцем за смаком. Вийміть рисову основу з духовки та викладіть на неї начинку. Запікайте пиріг ще близько 10 хвилин, поки моцарелла не розплавиться і начинка не просочиться ароматом.