Популярні новини

Останні новини

Безкоштовного житла та виплат більше не буде: Франція позбавляє українців допомоги

Яку зелень найпростіше виростити на підвіконні: господині поділилися порадами

ТЦК здійснюватиме обмін даними про військовозобов'язаних з СБУ та поліцією, - Умєров

Немає інтернету – немає пенсії: клієнти відомого банку залишаються без виплат

Рецепт смачнющих пиріжків із мʼясом: шеф-кухар поділилася простим рецептом

Ти не геймер, ти горбатий чахлик: вчені заявили, що столи-трансформери небезпечніші за сидячі

"Переведення медиків зі шпиталів у піхоту": у Генштабі спростували заяву Безуглої

В Україні знову можуть зрости тарифи на комуналку: детальний прогноз від МВФ

Платіжка за світло може зрости: хто заплатить більше

Нардеп Юрій Шаповалов допоміг бізнес-партнеру уникнути сплати податків на сотні мільйонів

Комаровський назвав головну помилку при лікуванні варикозу: що не варто робити

Ощадбанк відбирає в пенсіонерів останні копійки: змушені чекати місяцями

Субсидія для ВПО на оренду житла: кому дадуть допомогу і що для цього потрібно

У Харкові чоловік продавав керуючі посади: вдалося заробити солідну суму

Ми всі не ідеальні: найгірші риси всіх знаків Зодіаку

Грибной суп получится невероятно вкусным: простой рецепт от финалистки "Мастер Шеф"

Поділитися сюжетом
Грибной суп получится невероятно вкусным: простой рецепт от финалистки "Мастер Шеф"

Рецептом идеального супа, который согреет в осенние и зимние дни, поделилась звезда двенадцатого сезона "Мастер Шеф" Ольга Рябенко.

Чтобы приготовить вкусный грибной суп, нам понадобятся следующие ингредиенты:

  • грибы (звезда "Мастер Шеф" использовала шампиньоны) - 600 г
  • 2 ст.л. растительного масла
  • 1 ст.л. сливочного масла
  • 5-6 зуб. чеснока
  • лук репчатый – 2 шт.
  • 2-3 веточки тимьяна
  • 100 г белого вина
  • 2 ст.л. муки
  • 800 мл воды или овощного бульона
  • соль и молотый перец – по вкусу

Шампиньоны "Мастер Шеф" Ольга Рябенко просто разрезает на четверти, а лук и чеснок нарезает мелко.

В большой кастрюле разогреваем растительное и сливочное масло. На среднем огне обжариваем лук, грибы и чеснок в течение 10-15 минут, чтобы у них был аппетитный карамельный цвет.

Затем звезда "Мастер Шеф" вливает к грибам вино и готовит, пока жидкость полностью не испарится. После этого всыпаем муку, перемешиваем, вливаем воду или бульон, добавляем несколько веточек тимьяна и на среднем огне варим суп 20 минут.

Солим и перчим по вкусу. В конце достаем из грибного супа чабрец.

Чтобы консистенция супа была идеальной, "Мастер Шеф" Ольга Рябенко отделяет половину супа и перебивает ее блендером до однородности, а остальное оставляет кусочками, а затем снова смешивает их.

Готовый суп подаем горячим, украсив обжаренными до золотистости грибами и мелко нарезанной зеленью.