Популярні новини

Останні новини

Путін підтвердив участь військ КНДР у війні: політтехнолог спрогнозував, що буде далі

Українські Хімічні Технології ЛТД під час війни: як функціонує та працює компанія в умовах повномасштабного вторгнення

Обстріли РФ Дніпропетровщини: від дрона постраждали діти

Близько кілометра сіток: Держекоінспекція зафіксувала незаконний вилов риби у Сулинському заказнику

Вирощуй сам або плати втридорога: овочі стануть не по кишені більшості українців

На Буковині чоловіки сокирою побили працівника ТЦК: суд виніс вердикт

СБУ ліквідувала ще шість схем ухилення від мобілізації: затримали посадовців ВЛК

Вдома теж можна заносити: як легко відіпрати домашні капці, всього 3 інгредієнти

Сирно-гарбузова запіканка: простий осінній десерт для всієї родини

Держекоінспекція зафіксувала незаконний вилов риби у Сулинському заказнику

Безкоштовне харчування у школах: на що можуть розраховувати не лише учні 1-4 класів

Служба в ЗСУ: у Міноборони розповіли про ситуацію з рекрутингом

АМУ просить Раду відхилити проєкт про регулювання бізнесу: зупинить водо- та теплопостачання в містах

«Пироги з ожиною» від KOZAK SISTERS: лідерка гурту розповіла, чим унікальний перший альбом

Наступ на Харківщині: військовий експерт розповів, чи росіяни зможуть форсувати Оскол і захопити Куп'янськ

Этот дуэт картошки и мяса понравится всем: рецепт картофельных лодочек с фрикадельками

Поділитися сюжетом
Этот дуэт картошки и мяса понравится всем: рецепт картофельных лодочек с фрикадельками

Блюдо однозначно удивит семью и гостей, ведь оно выглядит так, словно сошло со страницы ресторанного меню.

Благодаря томатному соусу фрикадельки в картофельных лодочках получаются очень сочными, а специи придают особого аромата, но их можно заменить на любимые. И несмотря на большой список ингредиентов, рецепт очень легкий.

Фрикадельки в картофельных лодочках, скриншот

Ингредиенты:

  • Говяжий фарш 700 г
  • Лук 2 шт.
  • Чеснок 6 шт.
  • Оливковое масло 4 ст. л.
  • Яйцо 1 шт.
  • Соль по вкусу
  • Черный перец (молотый) по вкусу
  • Паприка по вкусу
  • Тмин по вкусу
  • Карри по вкусу
  • Картофель 5 шт.
  • Перец чили 2 шт.
  • Помидоры черри по вкусу
  • Твердый сыр 300 г
  • Томатная паста 2 ст. л.
  • Вода 200 мл

Как приготовить:

1.Фарш смешайте с мелко нарезанными луком, зеленью и чесноком. Добавьте яйцо, панировочные сухари, карри, тмин, паприку, соль и перец.

2.Из получившегося фарша скатайте маленькие фрикадельки. Разрежьте помытые клубни пополам, вытащите сердцевинку ложкой и обжарьте получившиеся ложечки в масле на сковороде.

Фрикадельки, кадр из видео

3.Натрите сыр. Часть положите на дно картофельных ложечек. Сверху выложите фрикадельки и снова присыпьте всё сыром.

4.Положите сверху черри, нарезанный острый перец и полейте всё соусом из пасты и воды. Выпекайте фрикадельки в картофеле 30 минут при 220 градусах.

Также мы сообщали, что грибные котлеты и вкуснее, и дешевле, чем мясные: рецепт, который все хотят попробовать осенью.