Популярные новости

Последние новости

Австралия передаст Украине 14 высокоскоростных морских катеров

Забудьте про эти макароны навсегда: какой вид лучше не употреблять, если здоровье дорого

Женщин готовят к мобилизации: "Без них ждет оккупация"

Женщина хотела отменить ипотеку, но Ощадбанк не разрешил: дело дошло до суда

Использовали беспилотники, ракеты и КАБы: Воздушные силы рассказали об обороне неба

В Донецкой области для переброски оружия и боеприпасов россияне используют гражданские фуры - партизаны

Кремль пытается дискредитировать победу президента Молдовы Санду

Деньги есть, а обещанного нет: украинцы напали на "Нафтогаз" - сумма по прежнему высокая

Кому не нужно проходить ВЛК во время мобилизации в Украине: появился список категорий

В Грузии отменят результаты парламентских выборов на 30 участках из-за нарушений

Поспешите до морозов: важные дела в огороде и в саду на начало ноября

КНДР запустила минимум 7 баллистических ракет в сторону Японии

Цены усилят давление на кошельки: продукты начнут дорожать еще активнее

ВСУ за сутки "денацифицировали" 1260 российских захватчиков

Рецепт панкейков с тыквой для идеального осеннего завтрака: готовятся очень просто

Швидкий пиріг з шинкою та сиром на листковому тісті: доступний рецепт

Поделиться сюжетом
Швидкий пиріг з шинкою та сиром на листковому тісті: доступний рецепт

Фудексперт Світлана Левицька та авторка кулінарного блогу в Інстаграм розповіла, як зробити смачний пиріг на листковому тесті.

Цей легкий пиріг на основі готового листкового тіста не залишить байдужими ні домашніх, ні гостей. Швидкий у приготуванні та ситний, він відмінно підійде, якщо хочеться порадувати близьких чимось смачним без зайвого клопоту.

Інгредієнти:

  • Заморожене листкове тісто – 900 г (можна взяти дріжджове для більшої пишності)
  • Шинка, копчений бекон, панчетта чи інший м'ясний продукт – 300 г (нарізаний слайсами)
  • Моцарелла для піци – 200 г
  • Зелена цибуля – пучок
  • Томатний соус (наприклад, маринару) – 2-3 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль, перець, паприка – до смаку
  • Олія для змащування форми

Приготування:

Розморозьте листкове тісто і розкладіть на робочій поверхні. Змастіть тісто томатним соусом, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні.

Викладіть м'ясні слайси на тісто, зверху присипте тертою моцарелою та подрібненою зеленою цибулею.

Згорніть тісто з начинкою в рулети-«равлики», як показано на відео, і розмістіть їх у форму, рясно змащену олією.

Збийте яйце із сіллю, перцем та паприкою, потім змастіть поверхню пирога для рум'яної скоринки. Запікайте пиріг при 210°C приблизно 30 хвилин, орієнтуючись на золотисту скоринку.

Перед подачею посипте зеленню та подавайте з улюбленим соусом. До пирога чудово підходить часниковий йогуртовий соус.

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.