Популярные новости

Последние новости

Кто может оформить бронь от мобилизации в ноябре: известно список профессий

Обойдутся без участия ТЦК: кому дали право мобилизовать мужчин

Выборы США 2024 года оказались самыми дорогими в истории: аналитики озвучили сумму

Украинцам раздадут до 32 тысяч пособий на зиму: кому посчастливится получить поддержку

"Малая, с нами поедешь...": в Полтаве полицейский Перели и бизнесмен Павлюченко избили молодого парня

Плата за вызов скорой: украинцам объяснили ситуацию

Как защитить дом от мышей без лишней "химии": проверенные лайфхаки

Как приготовить Тирамису дома: Лиза Глинская раскрыла простой рецепт

Россияне подступают к Покровску: в ОВА рассказали, сколько там остается людей

Придется ли украинцам мерзнуть зимой: энергетики дали прогноз

Астрологи назвали самых привлекательных знаков Зодиака: они всегда в центре внимания

Все украиннцы должны узнать это до 15 ноября: как нужно провести Рождественский пост и что есть

На уровне команд есть взаимодействие: Зеленский о победе Трампа

Передача показателей и оплата по-новому: в YASNO предупредили потребителей

Просрочка карты ПриватБанка: в учреждении объяснили, что делать в таком случае

Швидке тісто для піци: кулінар розкрила ідеальний рецепт

Поделиться сюжетом
Швидке тісто для піци: кулінар розкрила ідеальний рецепт

Рецептом легкого та швидкого тіста для піци, яке завжди виходить ідеальним, поділилася українська фудблогерка Катерина Мовчан.

"Це моє улюблене швидке тісто для піци, яке я готую вже більше 10 років. Воно завжди дає класний і стабільний результат. Піца виходить смачною і затишно-домашньою", – відзначила кулінар.

У розрахунку на дві піци нам знадобляться такі інгредієнти:

  • вода (тепла) - 230 г
  • борошно - 450 г
  • дріжджі живі - 20 г
  • цукор - 1 ч.л.
  • олія - 4 ст.л.
  • сіль - 1 ч.л.

В миску насипаємо 400 г борошна та робимо посередині ямку – туди додаємо розкришені дріжджі, цукор і вливаємо половину води, зверху присипаємо невеликою кількістю борошна та лишаємо на 10 хвилин.

Після цього додаємо олію, сіль, вливаємо залишок води та починаємо вимішувати тісто спершу в мисці, а далі на столі, присипаному рештою борошна (50 г).

Вийде еластичне тісто. Кладемо його в миску, трохи змащену олією, накриваємо харчовою плівкою та лишаємо на пів години. Потім обминаємо тісто руками, знову накриваємо та лишеємо ще на пів години. За цей час тісто має вирости в два-три рази.

Коли тісто підійде, формуємо з нього піцу та викладаємо улюблену начинку. Випікаємо піцу на максимальному нагріві духовки до готовності, щоб бортики піци зарумʼянилися.

"В мене на це пішло 5-7 хвилин", – додала кулінар.