Популярные новости

Последние новости

Украинцам готовят проверки: придут с первыми отключениями света

Как ухаживать за комнатными растениями в ноябре: главные советы от хозяек

Зимой еды хватит, но от подорожания это не спасет: что говорит замминистра агрополитики

Субсидии на отопительный сезон: какие документы нужно подать

Не стало спустя неделю после мобилизации: в Ровно расследуют трагедию с мужем

"Джуманджи 3" завершит сагу: все звёзды возвращаются в экшн

В Харькове ГСЧС завершила разбор завалов от атаки РФ: трое погибших, 36 травмированных

Шахеды станут еще более смертоносными: выжить шансов не оставят

Как быстро приготовить солянку: главные хитрости кулинаров

Тарифы растут, а водоканалы шикуют: деньги идут на ноутбуки за 100 тыс, сумки для них, коврики и зеркала

Политолог рассказал, что ждет Грузию после выборов: «Страна находится фактически перед непростым выбором»

Пересечение границы с Молдовой: ГПСУ предупредила о возможных задержках

Проверки экономического бронирования от мобилизации: многие компании потеряют работников

Присвоили чужое наследие: в Киеве нотариус с сообщниками придумали схему обогащения на умерших

ДТЭК выполнил основные работы по подготовке электросетей Киева к прохождению зимы

Шеф-кухар Євген Клопотенко розкрив рецепт ідеального тірамісу: "Обов’язково спробуйте"

Поделиться сюжетом
Шеф-кухар Євген Клопотенко розкрив рецепт ідеального тірамісу: "Обов’язково спробуйте"

"Мастер Шеф" Євген Клопотенко вивів ідеальну пропорцію, за якою тірамісу завжди виходить максимально смачним.

Своїм рецептом Клопотенко поділився на своєму youtube-каналі.

"Тірамісу – класичний італійський десерт, що полюбився всьому світу. Я – не виключення. Десерт дуже ніжний і повітряний завдяки дивовижному крему на основі сиру маскарпоне. Я вирішив трохи вдосконалити рецепт торта тірамісу, додавши в крем цедру лимона. Запевняю, так десерт стане ще більш ароматним і смачним. Обов’язково спробуйте!", - повідомив Клопотенко.

ІНГРЕДІЄНТИ для приготування тірамісу за рецептом Клопотенко: 500 г Маскарпоне 300 мл кави (готової) 50 г рому (або коньяку) 500 мл вершків (33%) 8 жовтків 8 ст. л. цукру 200 г паличок бісквітного печива Савоярді 1 лимон (цедра одного лимона) 2 ст. л. какао.

"Савоярді" - це печиво, яке продається майже в кожному магазині зараз і його не треба мочити, трішки окунули, дістали і поклали.

Тірамісу треба три години в холодильнику, для того щоб він настоявся, набрався гарних ароматів і щоб він став таким повноцінним і закінченим. Ось і все, після цього будемо його куштувати.

Три години пройшло, тірамісу став однорідним, дуже приємним і тепер якщо в нас лишилося какао, а традиційний тірамісу готується і повністю покривається какао, але не всім це до вподоби.

Читайте також:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.